Twister
We zijn open voor zaken zoals gewoonlijk. Ons Sales team en fabriek staan klaar om u te assisteren. 

FAQWat is er met 128MB, 256MB , 512MB en 1GB geheugencapaciteit gebeurd?

Deze geheugencapaciteiten zijn vervangen door capaciteiten zoals 2GB, waarbij de kosten hetzelfde zijn, maar bieden meer waarde voor je geld.

Als je op zoek bent naar een goedkope UBS stick, en maar een kleine geheugencapaciteit nodig hebt, is de 2GB capaciteit normaal gesproken de goedkoopst leverbare capaciteit.

Ook produceren veel grote chip fabrikanten zoals Samsung, Hynix, Intel, KIOXIA*, Sandisk en Micron geen geheugens meer die kleiner zijn dan 2GB in grote hoeveelheden. Af en toe zijn we in staat om voldoende hoeveelheden van 1GB geheugens bij onze leveranciers te verkrijgen en stellen deze dan beschikbaar aan onze klanten, maar op de lange termijn zal dit steeds minder worden en zullen de producenten zich richten op de grotere geheugens.

Sommige leveranciers bieden echter nog wel geheugens aan van 128MB, 256M en 512 MB. Deze maken gebruik van merkloze geheugenchips van lage kwaliteit. Flashbay raadt u aan om deze niet te gebruiken. Niet alle geheugenchips zijn namelijk gelijkwaardig geproduceerd.


*Toshiba geheugen gaat verder onder de naam Kioxia sinds 1 oktober 2019.