Multi Wood
Multi Wood USB Kabel
Net als onze Multi USB kabel combineert de Multi Wood 4 USB kabels tot 1 fantastisch relatiegeschenk dat jarenlang bewaard en hergebruikt kan worden. Sluit gewoon de standaard USB-connector aan op een voedingsbron en laad tot 3 apparaten op via de USB-C-connector, Lightning-adapter en de Micro-USB-connector. De Multi Wood beschikt over milieuvriendelijke bio-plastic kabels en een prachtig houten oppervlakte dat voorzien kan worden van uw logo.

5 werkdagen levertijd. We monteren, stellen samen en leveren je bestelling binnen deze tijd.
Beschikbaar vanaf slechts 10 stuks

Of u nu op zoek bent naar een kleine of grote hoeveelheid, onze vriendelijke Account Managers zullen u de best mogelijke service verlenen. Vraag naar prijzen, virtuele proefdrukken met uw logo en gratis samples. Er is geen verplichting om te bestellen.

00 uren 00 minuten 00 seconden om te bestellen voor levering op vrijdag 2 augustus 2024

Kleuren

Hout

Branding mogelijkheden en afdrukgebied

USB Kabel Zeefdruk
Bedrukbaar gebied

Zeefdruk:
23mm X 12mm

Fotodruk:
23mm X 12mm

Laser gravering:
23mm X 12mm

Zeefdruk

Laat zien dat het product gebruik maakt van een techniek die 'zeefdrukken' heet, de meest gebruikte techniek om op objecten te printen. Onze prijzen zijn altijd inclusief het zeefdrukken tot 4 kleuren op alle afdrukgebieden. Logo-illustraties voor producten met dit symbool zullen aangeleverd moeten worden in een vectorformaat zoals .eps, ai, of cdr.. Lettertypen zullen geconverteerd moeten zijn naar de buitenlijnen en alle kleuren worden ondoorzichtig gemaakt.

Fotodruk

Laat zien dat het product met fotodruk in full colour bedrukt kan worden. Logo-illustraties moeten hoge resolutiewaarden hebben van 300 DPI. U kunt bestanden zoals .png, jpeg of .gif uploaden. Illustraties met lage resolutiewaarden geven meestal geen goed resultaat. Onze prijzen zijn altijd inclusief het printen in full colour op alle afdrukgebieden van de productomschrijving.

Laser gravering

Laat zien dat het product gegraveerd kan worden met een lasergravering. Graveren geeft een stijlvol en zeer professioneel effect. Onze prijzen zijn altijd inclusief het graveren op alle afdrukgebieden van de productomschrijving. Logo-illustraties voor producten met dit symbool zullen geüpload moeten worden in een vectorformaat zoals .eps, ai, of cdr. Het ideale resultaat krijgt u door de afbeeldingen te converteren naar de buitenlijnen en alle kleuren ondoorzichtig te maken.

Individuele benaming

Wij kunnen dit product graveren met een unieke naam of serienummer. Deze unieke opties zijn mogelijk naast het voorzien van uw logo of slogan op het product. 
Lees meerTechnische tekening
Download Product PDF
Bekijk Dimensionale Diagram

Kenmerken

  • Apparaat opladen

  • Aan sleutelhanger te bevestigen

  • Apple en Android connector opties beschikbaar

  • Dun, stevig en compact design

Hoe ze worden geleverd

Uw sleutelbos kabel
Kraft Card Box

Services

Multi Wood Individuele benaming

Individuele benaming

Wij kunnen dit product graveren met een unieke naam of serienummer. Deze unieke opties zijn mogelijk naast het voorzien van uw logo of slogan op het product. 

Accessoires

Multi Wood - Bedrukte USB Kabels
Sleutelhanger
De sleutelhanger bestaat uit een set van metalen schakels en een sluitmechanisme met een metalen haakje.
Bekijk voorbeelden
Bekijk Dimensionale Diagram
Multi Wood - Bedrukte USB kabels Multi Wood - Bedrukte USB kabels
Magnetisch Doosje (Long)
Het magnetische doosje lang is ontworpen voor de Ink en Note USB pennen. Het doosje bevat een schuimuitsnijding om de pen op zijn plaats te houden. De deksel kan met zeefdruk bedrukt worden met een logo, welke zichtbaar zal zijn door het doorzichtige deksel van het doosje.
Bekijk voorbeelden
Bekijk Dimensionale Diagram
Technische tekening

Afmetingen en gewicht

lengte: 155mm (6.1 inches)
Breedte: 21.5mm (0.9 inches)
hoogte: 15mm (0.59 inches)
gewicht: 16.6 gram (0.59 ons)

Milieu

RoHS Dit product is volledig conform de RoHS Richtlijnen ("EU beperking van gevaarlijke substanties").