FAQ Garantie van Flashbay

Geeft Flashbay garantie op alle producten?
Ja, alle producten die op de Flashbay-website verschijnen, zijn gegarandeerd vrij van materiaal- en fabricagefouten op het moment van levering.

Hoe lang is na levering de garantieperiode voor verschillende productcategorieën?
Zie de onderstaande tabel met al onze productcategorieën en hun garantieperiodes.

Product Type Garantieperiode
USB sticks 10 jaar
Power 2 jaar
Audio 2 jaar
Drinkwaren 2 jaar
Gadgets 2 jaar
Pennen 1 jaar
Tassen 1 jaar
Petten 1 jaar
Notitieboekjes 1 jaar
Accessoires 1 jaar
Kleding 1 jaar

Voor gift sets geldt de garantie voor de afzonderlijke artikelen in de gift set afzonderlijk zoals hierboven beschreven.

Wat dekt de garantie niet?
De garantie dekt geen reparatie, vervanging of vervanging van producten waarbij schade opzettelijk is of het gevolg is van verwaarlozing, misbruik, ongeval, wijziging, ongeschikte fysieke of operationele omgeving, onjuist onderhoud of defect veroorzaakt door een product waarvoor Flashbay niet verantwoordelijk is. Ook schade veroorzaakt door normale slijtage (inclusief schade aan personalisatie) is uitgesloten.
  • USB sticks: Een storing of ongewenste werking is uitgesloten wanneer producten worden gebruikt met gespecialiseerde of aangepaste hardware of software of worden gebruikt in een andere toepassing dan de algemene opslag van niet-kritieke gegevens.
  • Drinkwaren: Schade veroorzaakt door schurende chemicaliën, schurende reinigingsmethoden en vaatwassers is uitgesloten.
  • Pennen: Inktpatronen zijn verbruiksartikelen. Garantie is alleen van toepassing op de body van de pen.
  • Tassen: Schade veroorzaakt door overbelasting is uitgesloten.
  • Petten: Veranderingen in vorm zijn te verwachten bij herhaald gebruik en zijn uitgesloten.
  • Kleding: Vormveranderingen zijn bij herhaald gebruik te verwachten en zijn uitgesloten. Vervaging of verslechtering van de gepersonaliseerde branding na herhaaldelijk wassen is uitgesloten. Schade veroorzaakt door wassen anders dan volgens de aangegeven wasvoorschriften is uitgesloten.
  • Notitieboekjes: Schade veroorzaakt door gemorst eten, drinken en/of vloeistoffen of een algemeen gebrek aan zorgvuldigheid wordt niet gedekt.