Services Individuele benaming

Uw producten worden standaard voorzien van het logo of de opdruk dat u heeft aangeleverd, en elk item in de bestelling is identiek aan elkaar.
Als u elk item uniek wilt maken, kunt u tegen een meerprijs gebruik maken van onze service 'Individuele benaming'. Hiermee kunt u elk item laten graveren met unieke informatie zoals een naam of referentie naar keuze.
Deze manier van personaliseren is vooral populair bij scholen, universiteiten, sportscholen en werkplekken die het waarderen dat elk item gepersonaliseerd is om verwisselingen te voorkomen.


Hoe te beginnen?

Neem contact op, en laat uw account manager weten dat u geïnteresseerd bent in onze ‘Individuele naamservice’ voor een bepaald product. Email uw logo en een voorbeeldnaam of referentie die u op het product wilt laten graveren. Specificeer het lettertype - als u iets in gedachten heeft.

We sturen u een digitaal voorbeeld dat laat zien hoe uw logo en ‘voorbeeldnaam’ eruit zouden zien op het product waar uw interesse naar uit gaat. Vraag zoveel wijzigingen aan als u wilt, totdat u tevreden bent met het algehele ontwerp en de plaatsing van de individuele naam.

Wist u dat u uw logo kunt laten zeefdrukken, en daarbij een individuele naam kunt laten graveren? Daarnaast kunt u ook beide laten graveren. Als u de bestelling wilt plaatsen stuurt u ons een spreadsheet met de unieke namen / referenties die u voor elk product wilt hebben. Als ze in lengte variëren kunnen we u meer digitale proefdrukken sturen om te controleren of u tevreden bent met de opmaak van zowel korte als lange namen.