Twister
We zijn open voor zaken zoals gewoonlijk. Ons Sales team en fabriek staan klaar om u te assisteren.

FAQWorden alle USB sticks op dezelfde manier gemaakt?

De markt is gevuld met USB sticks van enorm afwisselende kwaliteit, sommige zijn prima maar vele zijn compleet onbruikbaar voor het doel van bestanden opslaan. Indien u een bulkaankoop overweegt van logo branded USB sticks voor promotiedoeleinden, dan is een kwalitatief goed product dat uw merk of afbeelding draagt essentieel. In vervolging op de laagste prijs ontmoeten vele bulkverkopers leveranciers die onacceptabele kwaliteit leveren.

Wij hebben Henry Jacksen (Quality Control manager voor de Flashbay Fabriek ) de markt ingestuurd om de concurrentie te onderzoeken. "De resultaten waren behoorlijk zorgelijk in de meeste gevallen - van de honderden modellen die we hebben getest hebben we er eentje uitgekozen ter vergelijking om de meest voorkomende fouten te illustreren ", zegt Jacksen. Het onderstaande rapport laat onze standaard Classic Series USB Stick zien in vergelijking met de gemeenschappelijke copie. “Veel distributeurs van bedrijfsgeschenken kopen de copie direct van fabrikanten in China die nog net een stukje verder gaan en lopen de kantjes ervan af wat resulteert in serieuze kwaliteitsproblemen”, voegt Jacksen toe. Het onderstaande rapport is een vergelijking van onze standaard Classic Series USB Stick met een gelijksoortige concurrent.

De kwaliteit van de Geheugen Chip (aan de binnenkant van de USB Stick)

De NAND geheugenchip is een component in midden van de stick. Geheugen komt in verschillende gradaties met een bereik van lees- en schrijfsnelheden en capaciteiten voor databehoud. Flashbay gebruikt nieuwe, A-merk geheugen in al zijn producten. Helaas komt het steeds vaker voor dat sommige leveranciers van bedrijfsgeschenken, die zich als tussenpersonen opstellen, onwetend zijn betreffende de geheugenchip in de USB stick. Deze lage gradatie van geheugen is zeer goedkoop en is aantrekkelijk voor goedkope fabrikanten om te gebruiken. Flashbay is een USB stick fabrikant en dus kunnen wij alle componenten in onze USB sticks zelf in de gaten houden (leer meer over onze fabriek).
FlashbayConcurrent

Metalen of Plastic Lus voor bevestiging

Het is belangrijk dat de lus aan het uiteinde van de USB stick van metaal is als u het wil bevestigen aan een sleutelbos. Een plastic lus heeft de neiging te breken na veelvoudig gebruik en de stick zou kwijt kunnen raken.
FlashbayConcurrent

PCB aanhechtsel

Het geheugenplatinum (PCB) is het onderdeel van het groene circuitbord dat u aan de binnenkant van de meeste elektronica vindt. Wij bevestigen het PCB nauwkeurig op 4 posities zodat het goed op zijn plaats blijft. De ergste fabrikanten lijmen het er in helaas (ja, het is warme lijm van een lijmpistool in de afbeelding hierboven!). Wanneer de USB stick opwarmt wordt de lijm minder stabiel en de PCB schommelt rond.
FlashbayConcurrent

De passendheid van de dop

Het hoofdonderdeel van de Classic Series USB Stick (Flashbay) heeft 2 kleine verhoogde onderdelen dat ervoor zorgt dat de kap op zijn positie geklikt kan worden en het in zijn positie blijft. Veel concurrentiemodellen hebben losse en slecht passende doppen.
FlashbayConcurrent

Printkwaliteit

Krassen en scheuren op een USB stick zijn moeilijk te vermijden, maar Flashbay gaat een stukje verder om ervoor te zorgen dat onze print zeer duurzaam is met een maximale levensduur. Bij het printen op metaal worden de metalen omhullingen geprint voordat het product wordt geassembleerd. Dit geeft ons de mogelijkheid om het te branden met ovenvuur waardoor de print sterk en duurzaam wordt. Wij voeren strikte kwaliteitscontroles uit om zeker te zijn dat elke logo dat wij printen correct gereproduceerd wordt. De bovenstaande afbeelding laat de resultaten zien van een standaard krabtest bij een kwaliteitscontrole. De print van de concurrent bladdert af terwijl de print van Flashbay goed blijft zitten.
FlashbayConcurrent

Kwaliteit van de aluminium omhulling

Wij gebruiken hoogwaardig geanodiseerd alluminium legering welke speciaal bewerkt is om bestand te zijn tegen vingerafdrukken (makkelijk schoon te maken) en heeft een anti-kras gehardende toplaag. Nabootsers gebruiken een veel goedkoper onbewerkt aluminium – het verschil bij de directe vergelijking is enorm.
FlashbayConcurrent

Dikte van de USB Stick

Niemand houdt van een dikke USB Stick. De dikte van een USB stick heeft een sterke relatie met de aantrekkingskracht, een paar millimeter minder maakt al een verschil. Het bovenstaand laat zien dat onze stick 1 mm dunner is op het dikste stuk en een stuk slanker op de rest van het apparaat.
FlashbayConcurrent

Productie naar RoHS Standaarden

De RoHS Standaarden staan voor “de beperking van het gebruik van zekere gevaarlijke substanties in elektrische en elektronische apparaten”. Flashbay houdt zich strikt aan deze EU standaarden en kan certificaten laten zien van toetsen. Wij raden u aan, om leveranciers die deze certificaten niet bezitten, te vermijden aangezien zij regelmatig niet bewust zijn dat hun producten niet voldaan aan de RoHS eisen. Niet-RoHS componenten zijn goedkoper, dit houdt hun bestaansrecht in de markt. Bekijk Flashbay’s Certificaat voor dit model

FlashbayConcurrent

Flashbay is toegewijd aan het volhouden van de kwaliteitsstandaarden volgens (ISO) 9001:2000. Wij leveren kwalitatieve USB Sticks aan de grootste (en kleinste) bedrijven in de wereld die telkens weer terugkomen voor nieuwe bestellingen. Neem contact met ons op voor een quote.