Ditto
Ditto Pen
Onze Ditto balpen is een milieuvriendelijk promotieproduct dat jarenlang zal worden bewaard en gebruikt. De body van de pen is gemaakt van duurzaam gerecycled karton dat is ontworpen om uw logo in stijl te laten zien. De balpen kan worden ingetrokken en onthuld via de handige klikknop, en het heeft ook een handige clip om gemakkelijk aan notitieboekjes of papierwerk te bevestigen.

8 werkdagen levertijd. We monteren, stellen samen en leveren je bestelling binnen deze tijd.
Beschikbaar vanaf slechts 10 stuks

Of u nu op zoek bent naar een kleine of grote hoeveelheid, onze vriendelijke Account Managers zullen u de best mogelijke service verlenen. Vraag naar prijzen, virtuele proefdrukken met uw logo en gratis samples. Er is geen verplichting om te bestellen.

00 uren 00 minuten 00 seconden om te bestellen voor levering op woensdag 3 juli 2024

Kleuren

Zwart

Blauw

Rood

WitInkt kleur

Black

zwart

Branding mogelijkheden en afdrukgebied

Pen Fotodruk
Bedrukbaar gebied

Fotodruk:
Voorkant: 90mm X 6mm
Achterkant: 90mm X 6mm

Fotodruk

Laat zien dat het product met fotodruk in full colour bedrukt kan worden. Logo-illustraties moeten hoge resolutiewaarden hebben van 300 DPI. U kunt bestanden zoals .png, jpeg of .gif uploaden. Illustraties met lage resolutiewaarden geven meestal geen goed resultaat. Onze prijzen zijn altijd inclusief het printen in full colour op alle afdrukgebieden van de productomschrijving.Technische tekening
Download Product PDF
Bekijk Dimensionale Diagram

Kenmerken

  • Duurzaam gerecycled karton

  • Gladde balpen met inkt

  • Fijne klikknop

  • Functionele en handige clip

  • Licht en praktisch met een gewicht van 6 gram

Hoe ze worden geleverd

Uw Pen
(In plantaardig zakje)

Verpakt in doorzichtige zakken gemaakt van plantaardig materiaal - biologisch afbreekbaar en milieuvriendelijker dan plastic polybags.

Accessoires

Ditto - Bedrukte pennen van gerecycled karton
Blister Pack
Het Blister Pack, oftewel 'retail pack', is vervaardigd van transparant PVC en heeft een uitsparing om het op te hangen. Het Blister Pack heeft een witte achterkant. Indien gewenst kunnen wij de achterkant in full color bedrukken. Tevens heeft het Blister Pack ruimte voor het bevestigen van een nekband.
Bekijk voorbeelden
Bekijk Dimensionale Diagram
Artwork Template
Ditto - Kartonnen pennen met logo Ditto - Kartonnen pennen met logo
Magnetisch Doosje (Long)
Het magnetische doosje lang is ontworpen voor de Ink en Note USB pennen. Het doosje bevat een schuimuitsnijding om de pen op zijn plaats te houden. De deksel kan met zeefdruk bedrukt worden met een logo, welke zichtbaar zal zijn door het doorzichtige deksel van het doosje.
Bekijk voorbeelden
Bekijk Dimensionale Diagram
Technische tekening
Ditto - Gepersonaliseerde promotionele kartonnen pennen
Pen Tube
De Pen Tube is een populaire accessoire waarin uw merkpen veilig kan worden opgeborgen. De Tube is gemaakt van hoogwaardig karton met een hoge dichtheid dat is gemaakt van 60% gerecyclede materialen. We kunnen uw logo tot in de kleinste details aan de zijkant van de Pen Tube toevoegen. Een fantastisch accessoire-idee met toegevoegde waarde.
Bekijk voorbeelden
Bekijk Dimensionale Diagram
Technische tekening

Afmetingen en gewicht

lengte: 139.5mm (5.5 inches)
Diameter: 10mm (0.39 inches)
gewicht: 6 gram (0.21 ons)