Rondo

Travel Cups Rondo Offerte

Onze Rondo Reismok is voorzien van dubbelwandige isolatietechnologie die is ontworpen om uw drank langer op temperatuur te houden. De Rondo beschikt ook over een stevig Tritan™ easy-sip deksel, vrij van BPA en andere vervelende chemicaliën. We kunnen uw logo zeefdrukken of lasergraveren op de zijkant van de Rondo tot in prachtig nauwkeurig detail. Neem vandaag nog contact op voor informatie over bedrukking, prijzen, samples en levertijden.

10 werkdagen levertijd. We monteren, stellen samen en leveren je bestelling binnen deze tijd.

Tussen woensdag, 28 sep 2022 en woensdag, 5 okt 2022 heeft dit product een langere levertijd. Neem contact met ons op voor meer informatie.

Beschikbaar vanaf slechts 25 stuks

Of u nu op zoek bent naar een kleine of grote hoeveelheid, onze vriendelijke Account Managers zullen u de best mogelijke service verlenen. Vraag naar prijzen, virtuele proefdrukken met uw logo en gratis samples. Er is geen verplichting om te bestellen.

Maten


320ml

Kleuren

Zwart

Wit

Zilver


Branding mogelijkheden en afdrukgebied

Reismok Zeefdruk
Bedrukbaar gebied

Zeefdruk:
70mm X 40mm

Laser gravering:
30mm X 55mm
Zeefdruk
1-3Kleuren

Zeefdruk

Laat zien dat het product gebruik maakt van een techniek die 'zeefdrukken' heet, de meest gebruikte techniek om op objecten te printen. Onze prijzen zijn altijd inclusief het zeefdrukken tot 4 kleuren op alle afdrukgebieden. Logo-illustraties voor producten met dit symbool zullen aangeleverd moeten worden in een vectorformaat zoals .eps, ai, of cdr.. Lettertypen zullen geconverteerd moeten zijn naar de buitenlijnen en alle kleuren worden ondoorzichtig gemaakt.

Laser gravering

Laser gravering

Laat zien dat het product gegraveerd kan worden met een lasergravering. Graveren geeft een stijlvol en zeer professioneel effect. Onze prijzen zijn altijd inclusief het graveren op alle afdrukgebieden van de productomschrijving. Logo-illustraties voor producten met dit symbool zullen geüpload moeten worden in een vectorformaat zoals .eps, ai, of cdr. Het ideale resultaat krijgt u door de afbeeldingen te converteren naar de buitenlijnen en alle kleuren ondoorzichtig te maken.

Individuele benaming

Individuele benaming

Wij kunnen dit product graveren met een unieke naam of serienummer. Deze unieke opties zijn mogelijk naast het voorzien van uw logo of slogan op het product. 
Lees meerDownload Product PDF
Technische tekening
Bekijk Dimensionale Diagram

Kenmerken

  • Herbruikbaar en milieuvriendelijk

  • Vergroot merkgebied voor uw logo

  • Bewaart warme en koude dranken

  • Duurzaam plastic Tritan™-deksel

  • Dubbelwandige isolatie

  • Hoge kwaliteit food-grade roestvrij staal (18/8)

  • BPA Vrij

  • Vaatwasserbestendig

Hoe ze worden geleverd

Uw reismok
Kraft Card Box

Accessoires

Rondo - Promotionele reismokken
Bedrukbare kartonnen buis (groot)
Onze kartonnen buis is een fantastische accessoire met toegevoegde waarde die uw gepersonaliseerde product veilig opbergt. De Tube is gemaakt van een premium karton met hoge dichtheid dat is gemaakt van 60% gerecyclede materialen. We kunnen zowel het deksel als de tube zelf voorzien van uw logo, slogan, websiteadres en meer.
Bekijk voorbeelden
Bekijk Dimensionale Diagram
Printgebied

Services

Rondo Individuele benaming

Individuele benaming

Wij kunnen dit product graveren met een unieke naam of serienummer. Deze unieke opties zijn mogelijk naast het voorzien van uw logo of slogan op het product. 

Afmetingen en gewicht

lengte: 120mm (4.7 inches)
Diameter: 89mm (3.5 inches)
gewicht: 190 gram (6.7 ons)