Draft
Draft Notitieboek
Het Draft A5-notitieboek is een prachtig model dat perfect is voor uw volgende giveaway, evenement of conferentie. Het heeft een omslag gemaakt van kunstleer en karton, die is ontworpen om te worden bedrukt met uw logo. De Draft heeft ook een handige pennenhouder en bevat 160 pagina's met wit papier. U heeft de keuze uit blanco papier, gelinieerd papier of ruitjespapier voor de pagina's.

9 werkdagen levertijd. We monteren, stellen samen en leveren je bestelling binnen deze tijd.
Beschikbaar vanaf slechts 10 stuks

Of u nu op zoek bent naar een kleine of grote hoeveelheid, onze vriendelijke Account Managers zullen u de best mogelijke service verlenen. Vraag naar prijzen, virtuele proefdrukken met uw logo en gratis samples. Er is geen verplichting om te bestellen.

00 uren 00 minuten 00 seconden om te bestellen voor levering op donderdag 8 augustus 2024

Kleuren

Zwart

Wit

Marineblauw

Bruin

Pagina opties

Blanco

Gelinieerd

Geruit

Branding mogelijkheden en afdrukgebied

Notitieboek
 Fotodruk
Bedrukbaar gebied
Fotodruk:
120mm X 180mm
Embossing:
105mm X 70mm
Embossing met folie:
105mm X 70mm

Fotodruk

Laat zien dat het product met fotodruk in full colour bedrukt kan worden. Logo-illustraties moeten hoge resolutiewaarden hebben van 300 DPI. U kunt bestanden zoals .png, jpeg of .gif uploaden. Illustraties met lage resolutiewaarden geven meestal geen goed resultaat. Onze prijzen zijn altijd inclusief het printen in full colour op alle afdrukgebieden van de productomschrijving.

Embossing

Toont het leer van het product dat met reliëf gedrukt kan worden. Tijdens het reliëf proces, waarbij uw logo blijvend geprint zal worden op het leer, wordt een reliëfstempel gecombineerd met hitte en druk. Ter voorbereiding van het maken van een reliëfdruk, maken wij eerst een reliëfstempel die passend is bij de vorm van uw logo. De methode van driedimensionaal graveren geeft het logo een opvallende verschijning. Deze techniek is niet toepasbaar op logo’s met veel kleine details of wanneer het logo zeer klein gemaakt moet worden. Onze prijzen zijn inclusief reliëfbedrukking van alle bedrukbare onderdelen. Het artwork voor de producten met dit symbool zullen geüpload moeten worden in een vectorformaat zoals .eps, ai, of cdr.. Lettertypen zullen geconverteerd moeten zijn naar de buitenlijnen en alle kleuren worden ondoorzichtig gemaakt.

Embossing met folie

Voor eenmalige extra kosten kunnen wij uw logo met folie embossen. Een bijzondere manier om uw merk onder de aandacht te brengen. De folie is verkrijgbaar in de kleuren zwart, goud en zilver.Technische tekening
Download Product PDF
Bekijk Dimensionale Diagram

Kenmerken

  • Zachte cover

  • Fris wit papier

  • 160 pagina's

  • Extreem populaire giveaway

  • Stijlvol, functioneel en ontworpen voor dagelijks gebruik

Hoe ze worden geleverd

Uw notitieboek

(In plantaardig zakje)

Verpakt in doorzichtige zakken gemaakt van plantaardig materiaal - biologisch afbreekbaar en milieuvriendelijker dan plastic polybags.

Afmetingen en gewicht

Breedte: 148mm (5.8 inches)
hoogte: 210mm (8.3 inches)
gewicht: 289 gram (10.2 ons)