Jumbo
Jumbo Reismok
De Jumbo reisbeker is een populair model in tumbler-stijl met een dubbele isolatiewand, een comfortabele handgreep, een veilig tuitdeksel en ook een Tritan™-rietje - bekend om zijn duurzaamheid. Het speciale drukgebied is klaar om te worden voorzien van uw logo, slogan en meer - alles tot in de kleinste details. Neem vandaag nog contact met ons op voor prijzen, spoedleveringen en samples.

8 werkdagen levertijd. We monteren, stellen samen en leveren je bestelling binnen deze tijd.
Beschikbaar vanaf slechts 25 stuks

Of u nu op zoek bent naar een kleine of grote hoeveelheid, onze vriendelijke Account Managers zullen u de best mogelijke service verlenen. Vraag naar prijzen, virtuele proefdrukken met uw logo en gratis samples. Er is geen verplichting om te bestellen.

00 uren 00 minuten 00 seconden om te bestellen voor levering op woensdag 7 augustus 2024

Maten


800ml

1150ml

Kleuren

Zwart

Wit


Branding mogelijkheden en afdrukgebied

Reismok Zeefdruk
Bedrukbaar gebied
Jumbo 800
Zeefdruk:
70mm X 80mm
Laser gravering:
30mm X 100mm
Jumbo 1150
Zeefdruk:
70mm X 100mm
Laser gravering:
30mm X 100mm

Zeefdruk

Laat zien dat het product gebruik maakt van een techniek die 'zeefdrukken' heet, de meest gebruikte techniek om op objecten te printen. Onze prijzen zijn altijd inclusief het zeefdrukken tot 3 kleuren op alle afdrukgebieden. Logo-illustraties voor producten met dit symbool zullen aangeleverd moeten worden in een vectorformaat zoals .eps, ai, of cdr.. Lettertypen zullen geconverteerd moeten zijn naar de buitenlijnen en alle kleuren worden ondoorzichtig gemaakt.

Laser gravering

Laat zien dat het product gegraveerd kan worden met een lasergravering. Graveren geeft een stijlvol en zeer professioneel effect. Onze prijzen zijn altijd inclusief het graveren op alle afdrukgebieden van de productomschrijving. Logo-illustraties voor producten met dit symbool zullen geüpload moeten worden in een vectorformaat zoals .eps, ai, of cdr. Het ideale resultaat krijgt u door de afbeeldingen te converteren naar de buitenlijnen en alle kleuren ondoorzichtig te maken.

Individuele benaming

De gravure creëert een volledig onuitwisbare vorm van bedrukken. Het is perfect voor sportclubs en scholen en voorkomt mogelijke verwisselingen van bidons of reisbekers tijdens trainingen of wedstrijden. Elke unieke naam vergezelt uw logo en slogan op het Drinkware-product.
Lees meerTechnische tekening
Download Product PDF
Bekijk Dimensionale Diagram

Kenmerken

 • Dubbelwandige vacuüm isolatie

 • Duurzaam plastic Tritan™-deksel

 • Tritan™ rietje

 • Hoge kwaliteit food-grade roestvrij staal (18/8)

 • Past in standaard 8 cm bekerhouders in auto's

 • BPA Vrij
  Jumbo - BPA Vrij
  • Gemaakt van veilige en duurzame materialen
  • Geen vervelende chemicaliën
  • Voldoet aan dranknormen
  • Gecertificeerd en getest
  We gebruiken alleen de veiligste materialen. Dit product is gecertificeerd en getest als BPA-vrij.
  Flashbay Design Team

 • Vaatwasserbestendig
  Jumbo - Vaatwasserbestendig
  Veel van onze Drinkflessen zijn vaatwasmachinebestendig. We raden echter altijd aan om uw product waar mogelijk met de hand te wassen. Dit heeft 3 hoofdredenen:
  1. Gedurende de levensduur van het product kan herhaaldelijk wassen in de machine met heet water ertoe leiden dat het gedrukte logo na verloop van tijd vervaagt, afbladdert of vervormt.
  2. Herhaalde blootstelling aan heet water wassen in de machine kan de beschermende afdichtingen die we gebruiken in onze drinkflessen beschadigen.
  3. Met de hand wassen zorgt voor een grondigere reiniging.
  Opmerking: verslechtering van het uiterlijk en/of de prestaties van drinkflessen veroorzaakt door het gebruik van een vaatwasser vallen niet onder de productgarantie.
  Flashbay Design Team

Hoe ze worden geleverd

Uw reismok
Uw rietje
Kraft Card Box

Services

Jumbo Individuele benaming

Individuele benaming

De gravure creëert een volledig onuitwisbare vorm van bedrukken. Het is perfect voor sportclubs en scholen en voorkomt mogelijke verwisselingen van bidons of reisbekers tijdens trainingen of wedstrijden. Elke unieke naam vergezelt uw logo en slogan op het Drinkware-product.

Afmetingen en gewicht

Jumbo 800
hoogte: 230mm (9.1 inches)
Diameter: 89.5mm (3.5 inches)
gewicht: 350 gram (12.3 ons)

Jumbo 1150
hoogte: 259mm (10.2 inches)
Diameter: 100mm (3.9 inches)
gewicht: 510 gram (18 ons)