Twister
We zijn open voor zaken zoals gewoonlijk. Ons Sales team en fabriek staan klaar om u te assisteren.

FAQWat is een Virtuele Proefdruk?

Een virtueel voorbeeld is een elektronisch document (meestal een PDF bestand) dat wij kunnen verzorgen ter illustratie van uw logo / details op een gekozen product.

Klik op het figuur om een voorbeeld te zien van een virtuele proefdruk.

flash_drive_supplier

Wij bieden virtuele proefdrukken als gratis service aan en doelen erop het u binnen 1-2 uur na ontvangst (tijdens kantooruren) te e-mailen.  Er is geen enkele verplichting om te bestellen. Wanneer u graag doorgaat met een bestelling, representeert de virtuele proefdruk de basis van onze invulling van de bestelling. Als u overweegt te bestellen, is het dus zeer belangrijk om de proefdruk te controleren en eventuele noodzakelijke wijzigingen door te geven:

Checklist Virtuele Proefdruk :
  • Spelling van de tekst, internetadres enzovoorts
  • Uitlijning van de logo/tekst
  • Grootte en positie van het logo en/of de tekst
  • Pantone® kleurnummer (indien beschikbaar)
  • Bijzonderheden van het logo-design
  • Conformiteit met de bedrijfsinterne richtlijnen voor het logo
Merk alstublieft op dat deze lijst slechts een voorgestelde controlelijst en niet diepgaand is. Wanneer een virtuele proefdruk eenmaal is bevestigd met een bestelling, begint het productieproces. Voor productiefouten, die op een foutieve Virtuele Proef berusten, zijn wij niet aansprakelijk.

Hoe een virtuele proefdruk aan te vragen

Start met het invullen van dit formulier

Tussenhandel: de mogelijkheid bestaat een virtuele proefdruk te ontvangen zonder verwijzing naar Flashbay; vraag dit gerust aan