Twister
We zijn open voor zaken zoals gewoonlijk. Ons Sales team en fabriek staan klaar om u te assisteren. 

FAQVoordelen van het gebruik van een USB stick in plaats van een externe harde schijf, DVD-R of diskette.

Zo groot als een rolletje kauwgum, USB sticks zijn stukken kleiner dan externe harde schijven, en zonder fragile onderdelen die kapot kunnen gaan bij het vallen en tevens veel makkelijker mee te nemen. USB sticks gebruiken geen tijdrovende configuratie zoals benodigd bij het toevoegen van een externe harde schijf aan uw computer.

USB poorten zijn veel meer standaard aanwezig dan een CD- en zeker DVD-branders, dus USB sticks zullen op meer computers functioneren dan een CD-Rs of DVD-Rs. Daarnaast geldt dat het uploaden van bestanden van de computer naar een USB stick veel sneller gaat dan het branden van een CD of DVD. Tenslotte functioneren USB sticks net zoals een draagbare harde schijf waarbij u zo vaak als u zelf wilt bestanden kan toevoegen en verwijderen. Met CD-Rs en DVD-Rs kan men slechts eenmalig data toevoegen en kunnen bestanden niet verwijderd worden wanneer deze op een cd gebrand zijn.

Een standaard floppydisk heeft een capaciteit van 1,44 MB, dit is stukken minder geheugencapaciteit dan een USB stick te bieden heeft (tot 32GB).