Twister
Fold

Rietjes Fold Offerte

Onze Fold herbruikbare rietje is een functioneel model dat gemakkelijk in elkaar kan worden gezet en weer opgevouwen kan worden. Elk rietje kan worden opgeborgen in het doosje dat er standaard bij geleverd wordt, waardoor dit het perfecte ontwerp is voor uw klanten om overal mee naartoe te nemen. We kunnen de rietjes voorzien met uw logo doormiddel van gravering. Neem vandaag nog contact op voor actuele prijzen en gratis samples.


10 dagen levertijd. We monteren, stellen samen en leveren je bestelling binnen deze tijd.
Beschikbaar vanaf slechts 25 stuks

Of u nu op zoek bent naar een kleine of grote hoeveelheid, onze vriendelijke Account Managers zullen u de best mogelijke service verlenen. Vraag naar prijzen, virtuele proefdrukken met uw logo en gratis samples. Er is geen verplichting om te bestellen.

00 uren 00 minuten 00 seconden om te bestellen voor levering op vrijdag 3 juni 2022

Kleuren

Wit

Branding mogelijkheden en afdrukgebied

Rietjes Zeefdruk
Bedrukbaar gebied

Zeefdruk:
Voorkant: 45mm X 20mm

Laser gravering:
Zijkant: 40mm X 6mm
Zeefdruk
1-4Kleuren

Zeefdruk

Laat zien dat het product gebruik maakt van een techniek die 'zeefdrukken' heet, de meest gebruikte techniek om op objecten te printen. Onze prijzen zijn altijd inclusief het zeefdrukken tot 4 kleuren op alle afdrukgebieden. Logo-illustraties voor producten met dit symbool zullen aangeleverd moeten worden in een vectorformaat zoals .eps, ai, of cdr.. Lettertypen zullen geconverteerd moeten zijn naar de buitenlijnen en alle kleuren worden ondoorzichtig gemaakt.

Laser gravering

Laser gravering

Laat zien dat het product gegraveerd kan worden met een lasergravering. Graveren geeft een stijlvol en zeer professioneel effect. Onze prijzen zijn altijd inclusief het graveren op alle afdrukgebieden van de productomschrijving. Logo-illustraties voor producten met dit symbool zullen geüpload moeten worden in een vectorformaat zoals .eps, ai, of cdr. Het ideale resultaat krijgt u door de afbeeldingen te converteren naar de buitenlijnen en alle kleuren ondoorzichtig te maken.

Individuele benaming

Individuele benaming

Wij kunnen dit product graveren met een unieke naam of serienummer. Deze unieke opties zijn mogelijk naast het voorzien van uw logo of slogan op het product. 
Lees meerDownload Product PDF
Hoe hebben andere clienten dit model gepersonaliseerd?
Bekijk Dimensionale Diagram

Kenmerken

  • Lichtgewicht en duurzaam

  • Opnieuw te gebruiken

  • Strak, modern ontwerp

  • Milieuvriendelijk

  • Uniek vouwontwerp

  • Hoge kwaliteit food-grade roestvrij staal (18/8)

Hoe ze worden geleverd

Uw rietje
Rietjes schoonmaker
Reisverpakking
Kraft Card Box

Services

Fold Individuele benaming

Individuele benaming

Wij kunnen dit product graveren met een unieke naam of serienummer. Deze unieke opties zijn mogelijk naast het voorzien van uw logo of slogan op het product. 

Accessoires

Fold - Rietjes met Logo
Nekband
De lanyard (7mm breed) geeft de mogelijkheid om het product om de nek te hangen en zal standaard onbedrukt aangeboden worden.

Bekijk Dimensionale Diagram
Fold - Gepersonaliseerde Rietjes
Bedrukbare keycord
De bedrukte lanyard heeft een breedte van 12mm en is bedrukt met uw gewenste logo. De lanyard geeft de mogelijkheid om het product om de nek te hangen.

Bekijk Dimensionale Diagram
Printgebied

Afmetingen en gewicht

lengte: 227mm (8.9 inches)
Diameter: 10mm (0.39 inches)
gewicht: 27 gram (1 ons)

Milieu

RoHS Dit product is volledig conform de RoHS Richtlijnen ("EU beperking van gevaarlijke substanties").

Vermindert plastic voor eenmalig gebruik.