Twister

Rietjes Fold

Our Fold Reusable Straw is a functional model that can be easily folded and expanded. Each straw can be stored inside the case that is sent with each straw as standard, making it the perfect design for your customers to take with them anywhere. We can add your logo in super-precise detail along the dedicated branding area. Contact us today regarding prices, samples and branding options.

10 dagen levertijd. We monteren, stellen samen en leveren je bestelling binnen deze tijd.
Beschikbaar vanaf slechts 10 stuks

Of u nu op zoek bent naar een kleine of grote hoeveelheid, onze vriendelijke Account Managers zullen u de best mogelijke service verlenen. Vraag naar prijzen, virtuele proefdrukken met uw logo en gratis samples. Er is geen verplichting om te bestellen.

00 uren 00 minuten 00 seconden om te bestellen voor levering op woensdag 27 november 2019

Kleuren

Zwart

Wit

Branding mogelijkheden en afdrukgebied

Rietjes Zeefdruk
Bedrukbaar gebied

Zeefdruk:
Voorkant: 45mm X 20mm

Laser gravering:
Zijkant: 40mm X 6mm
Zeefdruk
1-4Kleuren

Zeefdruk

Laat zien dat het product gebruik maakt van een techniek die 'zeefdrukken' heet, de meest gebruikte techniek om op objecten te printen. Onze prijzen zijn altijd inclusief het zeefdrukken tot 4 kleuren op alle afdrukgebieden. Logo-illustraties voor producten met dit symbool zullen aangeleverd moeten worden in een vectorformaat zoals .eps, ai, of cdr.. Lettertypen zullen geconverteerd moeten zijn naar de buitenlijnen en alle kleuren worden ondoorzichtig gemaakt.

Laser gravering

Laser gravering

Laat zien dat het product gegraveerd kan worden met een lasergravering. Graveren geeft een stijlvol en zeer professioneel effect. Onze prijzen zijn altijd inclusief het graveren op alle afdrukgebieden van de productomschrijving. Logo-illustraties voor producten met dit symbool zullen geüpload moeten worden in een vectorformaat zoals .eps, ai, of cdr. Het ideale resultaat krijgt u door de afbeeldingen te converteren naar de buitenlijnen en alle kleuren ondoorzichtig te maken.Download Product PDF
Bekijk Dimensionale Diagram

Kenmerken

  • Lichtgewicht en duurzaam

  • Opnieuw te gebruiken

  • Strak, modern ontwerp

  • Milieuvriendelijk

  • Uniek vouwontwerp

Hoe ze worden geleverd

Uw rietje
Rietjes schoonmaker
Reisverpakking
Wit kartonnen doosje

Accessoires

Fold - Rietjes
Nekband
De lanyard (7mm breed) geeft de mogelijkheid om het product om de nek te hangen en zal standaard onbedrukt aangeboden worden.

Bekijk Dimensionale Diagram
Fold - Rietjes
Bedrukte Nekband
De bedrukte lanyard heeft een breedte van 12mm en is bedrukt met uw gewenste logo. De lanyard geeft de mogelijkheid om het product om de nek te hangen.

Bekijk Dimensionale Diagram
Printgebied

Afmetingen en gewicht

lengte: 10mm (0.39 inches)
Breedte: 10mm (0.39 inches)
hoogte: 227mm (8.94 inches)
gewicht: 27 gram (0.95 ons)