Twister

LED zaklampen Lumi Offerte

De Lumi LED zaklamp, verkrijgbaar in 6 levendige kleuren, wordt een trouwe metgezel voor je klanten. De buitenkant kan met zeefdruk of laser gegraveerd worden met een logo, slogan en meer. Een geweldig promotieproduct voor je volgende vergadering, evenement of conferentie. Drie AAA-batterijen worden standaard meegeleverd.

9 dagen levertijd. We monteren, stellen samen en leveren je bestelling binnen deze tijd.


00 uren 00 minuten 00 seconden om te bestellen voor levering op dinsdag 6 augustus 2019

Kleuren

Pantone Reflex Blauw C

Zilver

Pantone Rood 186 C

Pantone Oranje 021C

Zwart

Pantone Groen 361 C

Branding mogelijkheden en afdrukgebied

LED zaklamp Laser gravering
Bedrukbaar gebied

Laser gravering:
Zijkant: 22mm X 10mm

Zeefdruk:
Zijkant: 22mm X 15mm
Laser gravering

Laser gravering

Laat zien dat het product gegraveerd kan worden met een lasergravering. Graveren geeft een stijlvol en zeer professioneel effect. Onze prijzen zijn altijd inclusief het graveren op alle afdrukgebieden van de productomschrijving. Logo-illustraties voor producten met dit symbool zullen geüpload moeten worden in een vectorformaat zoals .eps, ai, of cdr. Het ideale resultaat krijgt u door de afbeeldingen te converteren naar de buitenlijnen en alle kleuren ondoorzichtig te maken.

Zeefdruk

Zeefdruk

Laat zien dat het product gebruik maakt van een techniek die 'zeefdrukken' heet, de meest gebruikte techniek om op objecten te printen. Onze prijzen zijn altijd inclusief het zeefdrukken tot 4 kleuren op alle afdrukgebieden. Logo-illustraties voor producten met dit symbool zullen aangeleverd moeten worden in een vectorformaat zoals .eps, ai, of cdr.. Lettertypen zullen geconverteerd moeten zijn naar de buitenlijnen en alle kleuren worden ondoorzichtig gemaakt.Download Product PDF
Bekijk Dimensionale Diagram

Kenmerken

  • Licht en draagbaar

  • Klik aan klik uit

  • Stevig ontwerp met ingebouwd sleutelkoord

  • Krachtig LED licht

Hoe ze worden geleverd

Uw zaklamp
Gebruiksaanwijzing
Wit kartonnen doosje

Accessoires

Lumi - Zaklamp Bedrukken
Magnetisch doosje extra groot
Het van sterk doorzichtig plastic gemaakte magnetisch doosje is geschikt voor meerdere producten. De deksel van het doosje blijft altijd netjes gesloten met behulp van twee kleine magneetjes. Het magnetisch doosje heeft een wit schuimen binnenkant op maat gemaakt van het gewenste product. De deksel kan met een eigen logo bedrukt worden.

Bekijk Dimensionale Diagram
Printgebied
Lumi - Lamp Logo
Presentatieblik extra groot
Het presentatieblik ziet er geweldig uit en beschermt je gepersonaliseerde promotieproduct. Het blik heeft een wit cut-out foam speciaal op maat gemaakt voor het product en de bovenkant van het blik beschikt over een ruim drukgebied voor een eigen logo.

Bekijk Dimensionale Diagram
Printgebied
Lumi - Zaklampen Bedrukken
Carabiner
De Carabiner is een handige accessoire die heel makkelijk aan een promotioneel product bevestigd kan worden. De Carabiner, gemaakt van aluminium alloy, heeft een verende sluiting die gemakkelijk opent en sluit. 
Lumi - Relatiegeschenk Zaklamp
Opberg Zakje
Gemaakt van een beschermende mesh-stof die zacht aanvoelt is het Opberg Zakje een handig accessoire dat de bedrukte Power Bank zal beschermen wanneer niet in gebruik. Het trekkoord aan de bovenkant zorgt ervoor dat de Power Bank te allen tijde veilig is opgeborgen.

Bekijk Dimensionale Diagram

Afmetingen en gewicht

lengte: 25mm (0.98 inches)
Breedte: 25mm (0.98 inches)
hoogte: 85mm (3.35 inches)
gewicht: 54 gram (1.9 ons)

Milieu

Het plastic gebruikt in niet-zichtbare delen is geproduceerd uit 100% gerecyleerd materiaal.

RoHS Dit product is volledig conform de RoHS Richtlijnen ("EU beperking van gevaarlijke substanties").

Recente reviews van de Lumi

Flashbay StarFlashbay StarFlashbay StarFlashbay StarFlashbay Star
10 juni 2019

Excellent company

Excellent company, which has a vast variety of stuff to purchase. We used them for promotion material for conferences that we organize. Our contact (Rita Xue) was extremely helpful and with here proficiency skills we came up to a solution!
BERSIMIS MICHALIS
9.6/10 Gemiddelde Beoordeling Lees alle 2916 reviews