Twister

Weblog Wladimir Klitschko laadt gegevens over

Vorige maand verraste Wladimir Klitschko de wereld tijden de laatste persconferentie voor zijn Heavyweight titelkamp met Anthony Joshua in het Wembley stadion te Londen.

Op onderstaand filpmje verklaart de mediaschuwe bokser dat hij zijn voorspelling voor het gevecht op een USB Flash Drive heeft staan. Deze zal in zijn boksersgewaad genaaid worden en later voor het goede doel worden geveild.De kamp zelf werd een echte parel onder de Heavyweight titelgevechten. Beide boksers gingen tegen het canvas tot Anthony Joshua in de 11de ronde veteraan Klitschko tot een opgave dwong.

Nooit eerder werd een USB stick op deze manier gebruikt, maar hoe accuraat de opgeladen data is, is nog niet geweten! De kamp werd een echte thriller, maar heeft Klitschko ook zijn nederlaag voorspelt? Hopelijk brengt het een mooie som op voor het goede doel.

Overweeg je ook met data voorziene logobedrukte USB sticks? Vraag dan een snelle offerte aan via dit offerteformulier en een toegewezen Account Manager staat je zo snel mogelijk te woord.


flashbay Auteur: Chris Anguelov
Laat als eerste een recensie achter
*
* Zal nooit zichtbaar zijn
(indien van toepassing)
Flashbay zal per email reageren.
Bij het versturen van dit formulier zullen wij uw gegevens behandelen conform met onze Privacy Policy.