Twister

Weblog Data upload marketing materiaal

Een van de meest populaire services die wij aanbieden bij Flashbay is Data Upload – Dit is de kans om jouw gepersonaliseerde USB sticks te voorzien met de benodigde data.

Deze aanvullende marketing tool is een unieke service is de promotionele product industrie. In plaats van dat de klant enigszins wordt overspoeld met losse materiaal welke meteen vaak wordt weggegooid. Het is mogelijk om een groot aantal documenten op een multifunctionele en compacte USB stick te  zetten. De data kan worden beveilligd om te voorkomen dat de documenten wordt verwijderd en om er voor te zorgen dat de klanten het promotiemateriaal op een veilige en permanente manier ontvangen.


De voorafgeladen USB sticks biedt grote veelzijdigheid. Van onafhankelijke fotografen en muzikanten die portfolio afbeeldingen en audio uploaden tot grote multinational organisaties die hun bedrijfsanalyse, brochures, catalogi, presentaties en magazines uploaden. De mogelijkheden zijn bijna onbeperkt en ze kunnen worden gepresenteerd in een langdurige en handig formaat - met voorgeladen data,  de eindgebruiken van de USB stick heeft de mogelijkheid om de inhoud te verkennen in hun eigen tijd en op hun eigen tempo, in plaats van overstelpt met informatie in een keer. U kunt hier meer lezen over de bestandstypen die kunnen worden voorgeladen.

Wanneer je gebruik wilt maken van data preload op onze gepersonaliseerde USB sticks, vul dan snel onze aanvraagformulier in, en een van onze toegewijde Sales Account Managers zal snel contact met u opnemen.


flashbay Auteur: Chris Anguelov
Laat als eerste een recensie achter
*
* Zal nooit zichtbaar zijn
(indien van toepassing)
Flashbay zal per email reageren.
Bij het versturen van dit formulier zullen wij uw gegevens behandelen conform met onze Privacy Policy.