Twister
We zijn open voor zaken zoals gewoonlijk. Ons Sales team en fabriek staan klaar om u te assisteren. 

Weblog Leuke Dingen die je met een USB Stick kan doen

image of USB flash devices for small business promotionals

Dezer dagen hebben mensen net zo vaak een mobiele telefoon als dat ze een USB stick hebben. Prijzen gaan omlaag en de maten worden kleiner, dus worden ze steeds makkelijker in het gebruik voor kopietjes te maken.

Bovendien hebben ze heel veel opslag capaciteit! Maar dat is niet het enige wat je ermee kan doen. USB sticks kunnen op veel meer manieren gebruikt worden, welke je nog niet weet.

Hier zijn de 10 leuke manieren waarop je een USB kan gebruiken:

(1) Sla Belangrijke Bestanden Op

Indien je data op een USB stick laad, behoud het de kwaliteit voor zo'n 10 jaar. Maar om zeker van je zaak te zijn is het natuurlijk belangrijk om voor back-ups te zorgen.

(2) Promotie Voor je Bedrijf en Merk

Het gebruik USB sticks met logo zorgt voor een creatieve manier van promotie. Geef ze gratis weg op vakbeurzen, conferenties en evenementen zodat iedereen je logo en merknaam ziet. Bovendien omdat de sticks zo duurzaam zijn ziet de gebruiker je merk nog jaren later.

Zorg ervoor dat je niet alleen het logo op de USB plaatst, maar ook contact informatie of een slogan. En als je bedrijf nog onbekend is bij de klanten, dan zouden ze in een oog opslag moeten weten wat je bedrijf doet, en waarom het bedrijf speciaal is.

Bovendien kan je marketing presentaties en berichten automatisch laten afspelen op de computer zodra de gebruiker de USB in de computer steekt.

(3) Promotie van je Kwaliteite

Als je een graphisch talent, website designer, musicus, artiest of creatief professional bent, dan staat het zeer goed om je portofolio op USB te zetten. Dit creëert meteen een wow-effect bij diegenen die je portofolio voor zich krijgen.

(4) Geef Klas Notities en Syllabi voor Studenten Uit

Scholen and universiteiten verspelen veel papier met het uitgeven van notities en syllabi aan studenten, het is een stuk beter voor het mileu om deze per USB uit te geven!

(5) Promotie van Nieuwe Producten

De lancering van een nieuw product is altijd een groots evenement voor een bedrijf. Om te zorgen dat je product genoeg aandacht krijgt kan je naast voorbeelden van het product USBs sturen met presentaties, data en handleidingen van het nieuwe product.

(6) Programmas Gebruiken zonder Installeren

Wist je dat het mogelijk is om software te gebruiken zonder deze op de PC te installeren. Zet ze op USB en je kunt mail lezen, games spelen, anti-virus updates uitvoeren, kalenders bijhouden en nog veel meer. Zie Portableapps.com, PenDriveApps.com, en Snapfiles.com voor een lijst met gratis programmas welke op een USB passen.

(7) Start een OS

Als je computer crasht en niet meer opstart, dan kan je de USB gebruiken om bijvoorbeeld Windows of Linux te draaien. Online zijn hier handleidingen voor, het beste kun je deze via Google opzoeken. Let wel op dat je genoeg van computers weet.

(8) Versnel je Windows Systeem

Indien je Windows Vista or Window 7gebruikt, kan je met Windows ReadyBoost via de USB je systeem sneller laten werken. Wanneer aangezet kan je ervoor zorgen dat de USB als extra geheugen werkt.

Omdat USB sticks sneller uitlezen dan externe harde schijven is dit ReadyBoost effect dus veel groter. Leer hoe je de  USB flash drive voor Windows ReadyBoost met het artikel: “What is Windows ReadyBoost.”

(9) Beveilig je PC met Predator

In plaats van je computer met een password te beveiligen, kun je USB stick gebruiken, via de Predator application (http://www.montpellier-informatique.com/predator/en/index.php ). Predator logt je uit wanneer je weg gaat bij je PC, en inloggen kan alleen door de USB weer terug in de computer te steken.

(10) Geef ze als aandenken van een Bruiloft

Ik weet dat sommige koppels moeite hebben met een idee voor een bruiloft presentje. Vaak eindigen deze presentjes in de prullenmand nadat de gasten thuis komen (zeg maar niet tegen het getrouwde stel). Vaak zijn deze ook gewoon erg flauw.

Als je creatief wilt zijn, dan geef iets weg wat bruikbaar is. Dus waarom niet een USB stick met de namen van het echtpaar en de trouwdatum? Boveniden kun je er trouwfoto's en bijpassende muziek opzetten. Je gasten zullen dit kado zeker waarderen!

Zoals je ziet zijn USB flash drives multifunctioneel! En er zijn waarschijnlijk nog veel meer manieren om ze te gebruiken die ik nog niet genoemd heb hier. Wil je iets toevoegen? Laat het me weten in de commentaar sectie hier beneden.


flashbay Auteur: Peter Cardin
3 Comments | Leave yours 
Jennifer Truong | 28 Aug, 2018
It’s a nice post and I was looking for this information. This will be very helpful to me. So, thank you so much for it.
PatrickKardy , google | 06 Sep, 2018
Hello
Kelly Pappish | 31 May, 2019
You forgot about making one bootable.
*
* Zal nooit zichtbaar zijn
(indien van toepassing)
Flashbay zal per email reageren.
Bij het versturen van dit formulier zullen wij uw gegevens behandelen conform met onze Privacy Policy.