Twister

Weblog Waarom Relatiegeschenken Klanten Gewaardeerd Laten Voelen

Relatiegeschenken zijn een budgetvriendelijke en effectieve manier om potentiele, nieuwe en loyale klanten waardering te tonen, terwijl je ook je merkherkenning -en perceptie voor jouw merknaam verhoogt. Bij Flashbay bieden we een brede collectie van hoge kwaliteit promotionele producten aan, passend voor alle evenementen en benodigdheden in zo kort als 5 werkdagen.

Hier onder zijn enkele creatieve ideeën hoe je gepersonaliseerde relatiegeschenken in jouw activiteit kan gebruiken.

  

Verbeterde ervaring voor klanten in de winkels
Freebies zoals Gepersonaliseerde USB Sticks bij contactpunten voor de klant zoals de kassa of bij de ingang kan de "wow" factor vergroten door het bedanken van shoppers in jouw winkel, en ze een gedenkwaardige ervaring te geven.

Jubileums, verjaardagen en mijlpaal vieringen
Een geweldige manier om klanten te informeren van lanceringen van nieuwe producten. Cadeautjes zoals onze Gepersonaliseerde Power Banks kunnen klein en gemakkelijk te mailen zijn, maar het feit dat jij aan je klant denkt op hun speciale dag maakt al het verschil.

Contractvernieuwingen / Proef subscriptie periode
Cadeautjes kunnen leden aan het einde van een contract of proefperiode aanmoedigen hun lidmaatschap te vernieuwen.

Jouw website
Online pop-up advertenties met gratis cadeaus of kortingen bij hun volgende bestellingen verhogen de kans dat de winkelmand meer gevuld wordt en de waarschijnlijkheid van een 2de aankoop.Ruste seizoenen
Klanten targeten met cadeautjes zoals Gepersonaliseerde Fidget Spinners tijdens de rustigere zakenperiodes is een slimme manier om hen te laten denken aan jouw diensten en er voor te zorgen dat je nog vers in het geheugen ligt wanneer het seizoen weer de normale gang van zaken opgaan.

Werknemer-Klant relaties
Het geven van de macht aan jouw werknemers om hun meest belangrijke klanten willekeurig cadeaus te geven zal betere relaties ontwikkelen en zal leiden tot hogere klantbehoud ratio's.

Tentoonstellingen en Beursen
Zakelijke relatiegeschenken zijn een uitstekende manier om nieuwe mogelijkheden te versterken en jezelf te onderscheiden van de competitie. Cadeaus zoals onze Gepersonaliseerde Audio reeks kunnen mensen overtuigen om bij jouw stand te stoppen en verhogen de kansen van nieuwe zakenrelaties, mailinglijst inschrijvingen en kantinteractie.


flashbay Auteur: Natalie Murray
2 Comments | Leave yours 
Sarah Chambers, Flashbay | 30 Aug, 2018
Hi Richard,

Thanks for getting in touch.

The quickest way to get a quote is to fill out our Quick Quote Form below.

One of our Account Managers will then be in contact with you as soon as possible.

http://www.flashbay.co.uk/contact/flash-drive-prices

Many thanks,

Sarah at Flashbay
Richard Krull, RichardGear | 30 Aug, 2018
Hi I am interested in some prices. Do you have a price list with products?
*
* Zal nooit zichtbaar zijn
(indien van toepassing)
Flashbay zal per email reageren.
Bij het versturen van dit formulier zullen wij uw gegevens behandelen conform met onze Privacy Policy.