Weblog Vertrouw Flashbay als uw USB stick leverancier

Recente berichten in de media kunnen je de indruk hebben gegeven dat de USB flash drives het nieuwe wapen zijn voor hackers die proberen om toegang tot de waardevolle informatie op uw computer te krijgen, maar de realiteit is dat als u de aankoop van uw apparatuur bij een betrouwbare bron doet u zich geen zorgen hoeft te maken hierover. Bij Flashbay zijn we erg trots op het feit dat we onze eigen fabriek bezitten en daarme elk aspect, van het ontwerp, de fabricage tot de vervulling in eigen hand hebben en hiermee toevertrouwd worden door ons wereldwijde klantenbestand van meer dan 150.000 bedrijven en organisaties. U kunt bij ons in het volste vertrouwen bestellen omdat:
  •    Wij bezitten en beheren onze eigen fabriek en leveren geen USB sticks vanuit een andere bron.
  •    We laden alle controller software en andere gegevens zelf op de USB flash drives en zullen nooit zulk werk aan derden uitbesteden.
  •     Wij verzenden alle bestellingen rechtstreeks aan onze klanten in gesloten verpakkingen en leveren volledige tracking informatie.
Voor zover bij ons bekend kunnen geen van onze concurrenten al deze drie belangrijke garanties geven en velen fungeren simpelweg als tussenpersoon voor fabrieken overzee.

Dus de volgende keer dat u een USB-stick aan uw gewaardeerde klanten, collega's, medewerkers, studenten of andere contacten geeft kunt u erop vertrouwen dat het afkomstig is van een bron die u kunt vertrouwen door het bestellen bij Flashbay.

Neem vandaag nog contact met ons op voor een offerte of monsters en heb over 6 werkdagen al uw eigen gepersonaliseerde USB sticks in huis.


flashbay Auteur: Sam Sanchez
Laat als eerste een recensie achter
*
* Zal nooit zichtbaar zijn
(indien van toepassing)
Flashbay zal per email reageren.
Bij het versturen van dit formulier zullen wij uw gegevens behandelen conform met onze Privacy Policy.