Twister

Weblog USB-sticks voor portfolio's

Voor ontwerpers, fotografen en soortgelijke creatievelingen is het belangrijk dat zij hun werk op een professionele en toegankelijke manier presenteren.

Hoe doe je dit?

Met deze simpele tips en het gebruik van gepersonaliseerde USB sticks ben je goed op weg om je naam en bedrijf goed te presenteren!

1. Zorg er allereerst voor dat je verscheidene stukken van je werk er in je presentatie betrekt. Dit zouden tenminste dertig stukken moeten zijn met aanhalingen. Je wilt namelijk je all-round ervaring laten zien en dus niet bang zijn om ook je wat kleinere en projecten te laten zien. Wanneer je gepersonaliseerde USB sticks afneemt bij ons kun je al je data er op laten zetten.

2. Het indexeren van je portfolio maakt het gebruiksvriendelijker voor de eindgebruiker. Zorg er dus altijd voor dat je je werk nummert en van duidelijke titels voorziet.

3. Blijf er ook op letten dat je wel de belangrijkste vragen van je doelgroep steeds hebt beantwoord. Dit zijn vragen zoals wie je bent, waar je bedrijf gevestigd is, wat de prijs is van je product en hoe klanten je kunnen benaderen. Voeg daarbij een beetje personaliteit en een creatieve voorkant aan toe om te laten zien dat er ook echt mensen werken bij het bedrijf met een eigen stijl en identiteit.

Nu dat je je portfolio hebt georganiseerd is het tijd om je bedrijf op een unieke wijze te presenteren. Onze keuze uit ons assortiment voor de creatievelingen onder ons zijn de Wafer, Nature of Trix modellen. Elke USB stick kan worden gepersonaliseerd met je naam of logo en kan uiteraard ook van data worden voorzien zodat de USB stick geheel klaar is om aan de klant gepresenteerd te worden.

Interesse in een quote? Vul dan ons Aanvraagformulier in en een van onze Account Managers zal zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.

flashbay Auteur: Sam Sanchez
2 Comments | Leave yours 
Gerhard , Flashbay | 15 Feb, 2019
HI Sandar,

Thanks for getting in contact.

I've forwarded your email address onto an Account Manager here. 
They'll be in touch with you shortly.

Many thanks,

Gerhard
Sandar Marshall, Artist Sandra Marshall | 14 Feb, 2019
I love these!  I would like some to present to galleries
*
* Zal nooit zichtbaar zijn
(indien van toepassing)
Flashbay zal per email reageren.
Bij het versturen van dit formulier zullen wij uw gegevens behandelen conform met onze Privacy Policy.