Twister

Weblog USB-sticks met fotodruk

Wij bieden momenteel 4 verschillende branding methodes aan in onze USB-stick collectie. Afhankelijk van het model kun je kiezen uit zeefdruk, laser gravering, bosseleren of fotodruk. Ons vorige blog ging voornamelijk over fotodruk en hoe je jouw USB-sticks de aandacht kunt geven die ze verdienen.

Op het moment van schrijven beschikken we over 4 modellen die geschikt zijn voor fotodruk; de Wafer, Light, Trix en Fin. Elk model kan worden bewerkt met de door jou gekozen afbeelding dat wij dan met de fotodruk methode toepassen. Hierover later meer.

Dankzij de fotodruk methode kun je jouw logo extreem gedetailleerd weergeven. De foto kan van jou zelf zijn, of een afbeelding van een leverancier zoals iStock. Zoals je op onderstaande voorbeelden kunt zien, met deze branding methode kun je zeer creatief te werk gaan. Natuurlijk kunnen wij helpen wanneer je er zelf niet helemaal uit komt.
De branding methode
Vergelijkbaar met desktop printen, onze fotodruk methode combineerd de 4 kleuren, beter bekend als CMYK, in verschillende hoeveelheden. Het resultaat is een zeer gedetailleerde foto op de USB-stick. Onze Ligt en Fin modellen zijn bedekt met een dome van polyurethaan en onze Wafer en Trix modellen zijn bedekt met een transparante sticker. Deze materialen beschermen de foto's tegen krassen en stoten.

Offerte aanvragen?
Vul hier ons offerte aanvraag formulier in een een van onze Account Managers zal zo snel mogelijk contact met je opnemen.


flashbay Auteur: Sam Sanchez
Laat als eerste een recensie achter
*
* Zal nooit zichtbaar zijn
(indien van toepassing)
Flashbay zal per email reageren.
Bij het versturen van dit formulier zullen wij uw gegevens behandelen conform met onze Privacy Policy.