Twister
We zijn open voor zaken zoals gewoonlijk. Ons Sales team en fabriek staan klaar om u te assisteren. 

Weblog Promotional Product Distributors Evenement

Collega's van ons UK Sales Team ontmoette potentiële nieuwe klanten tijdens de PPD Live show in de Ricoh Arena in Coventry, Engeland. Dit 2-dagen durende evenement was een mooie gelegenheid voor Flashbay om onze nieuwe producten te introduceren op de markt voor promotionele producten. Vooral de nieuwe Audio range viel in de smaak bij de bezoekers. De positieve feedback over ons assortiment en de geweldige stand van velen van de duizenden bezoekers die de beurs bezochten, maakten de show tot een waardevolle ervaring. Het was tevens een mooie gelegenheid om een aantal van onze vaste klanten persoonlijk te ontmoeten.


Het bijwonen van de show was daarnaast een geweldige manier om marktkennis te verzamelen over de promotionele productenindustrie, zodat Flashbay de beste en meest relevante producten voor onze klanten kan blijven ontwikkelen en leveren. Met verschillende ambitieuze plannen voor de komende 12 maanden kunnen onze klanten er van uit gaan dat wij het beste promotionele technologie bedrijf zijn voor jullie marketing benodigdheden. Wij hopen je dan ook op een bepaald moment in de nabije toekomst van dienst te kunnen zijn.

Flashbay streeft ernaar haar aanwezigheid wereldwijd uit te breiden, met beurzen in Londen, Milaan en Las Vegas in het eerste kwartaal van 2018. Wij willen iedereen bedanken die het eerste evenement mogelijk hebben gemaakt; van de standbouwers tot onze klanten en andere aanwezigen, de andere exposanten en onze fantastische medewerkers. We hopen jullie allemaal in de toekomst een keer te mogen begroeten. Voor degenen die ons gemist hebben, neem een kijkje op onze website voor ons assortiment aan nieuwe producten. Wie weet komt Flashbay binnenkort ook naar een beurs bij jullie in de buurt.

flashbay Auteur: Chris Anguelov
Laat als eerste een recensie achter
*
* Zal nooit zichtbaar zijn
(indien van toepassing)
Flashbay zal per email reageren.
Bij het versturen van dit formulier zullen wij uw gegevens behandelen conform met onze Privacy Policy.