Twister

Weblog President van Ierland ontvangt Flashbay USB Card

Elk jaar helpen wij duizenden organisaties met hun vraag naar bedrukte USB sticks. Het is altijd geweldig om te zien dat onze USB stick modellen goed worden gebruikt, dus dit laatste verhaal wilden wij graag delen.

Marguerita McGovern nam recent contact met ons op. Marguerita is de studiebegeleider voor de Master in Sociaal Werk bij de Nationale Universiteit van Ierland, Galway. Marguerita is een serie interaktieve boek aan het schrijven voor maatschappelijk werk studenten, leraren en begeleiders. Haar werk is getiteld 'Social Work Placement: New Approaches. New Thinking'. Marguerita koos ervoor om ons Wafer model te bedrukken en laden met haar werk. De Wafer was in ons Presentatie Blik gepresenteerd.

Het hoogtepunt voor ons en Marguerita was toen de president van Ierland, Michael D. Higgins, een bezoek aan de universiteit bracht om meer te leren over de afdelingen en het werk. Marguerita heeft haar werk aan President Higgins gepresenteerd, prachtig tentoongesteld op onze Wafer USB kaart en Presentatie Blik.


De Wafer was een geweldige keuze van model om Marguerita's bedrukking te printen. De toegevoegde extra's van Data Upload en het Presentatie Blik liet Marguerita haar werk op een stijlvolle en handige manier promoten.

Als u een offerte wilt ontvangen voor uw volgende bestelling van bedrukte USB sticks, vul dan ons Offerte in. Je Account Manager zal dan zo snel mogelijk contact opnemen.


flashbay Auteur: Sam Sanchez
Laat als eerste een recensie achter
*
* Zal nooit zichtbaar zijn
(indien van toepassing)
Flashbay zal per email reageren.
Bij het versturen van dit formulier zullen wij uw gegevens behandelen conform met onze Privacy Policy.