Twister

Weblog Onze nieuwe website

Flashbay is de afgelopen tijd erg druk geweest. Vorige maand hebben wij drie nieuwe modellen toegevoegd aan ons assortiment – alle uiteraard exclusief bij ons beschikbaar en geproduceerd in onze eigen fabriek. Deze maand zijn wij tevens verheugd om mee te delen dat wij ook onze nieuwe website hebben gelanceerd!

Onze oude website heeft ons vele successen gebracht, maar na enige tijd dachten wij toch dat het beter was om deze te vernieuwen. De nieuwe website ziet er niet alleen fris uit, maar werkt tegelijkertijd ook goed op verschillende apparaten - computers, laptops, tablets en mobiele telefoons.De gebruikelijke functionaliteit van de oude website is nog steeds van toepassing op de huidige website - inclusief de Offerte Aanvraag en Contact tools - alsmede ons oog voor uitstekende klantenservice.  Neem zelf een kijkje en laat ons weten wat jij ervan vindt!

Als je geïnteresseerd bent in gepersonaliseerde USB sticks voor je volgende project, vul dan ons Offerte Aanvraag formulier in en een van onze Account Managers zal zo spoedig mogelijk contact met je opnemen!

flashbay Auteur: Sam Sanchez
Laat als eerste een recensie achter
*
* Zal nooit zichtbaar zijn
(indien van toepassing)
Flashbay zal per email reageren.
Bij het versturen van dit formulier zullen wij uw gegevens behandelen conform met onze Privacy Policy.