Twister

Weblog Nieuw jaar, nieuwe producten

2016 was wereldwijd een bewogen jaar. Voor ons persoonlijk was het ons drukste jaar tot nu toe. In dit bericht blikken we terug op de hoogtepunten van 2016 en kijken we vooruit op wat 2017 voor ons in petto zal hebben.

Nieuwe USB modellen
Dit jaar hebben we twee nieuwe USB sticks ontworpen, ontwikkeld, samengesteld en gelanceerd: de WalletStick en de Fin. Er is veel werk in beide modellen gestopt, dus het is geweldig om te zien hoe goed deze zijn ontvangen. De WalletStick werd gelanceerd in augustus en groeide al snel uit tot een van de favorieten. De Fin werd gelanceerd in oktober en heeft tot nu toe al veel interesse getrokken. We zijn verheugd deze twee modellen aan te kunnen bieden als onderdeel van ons assortiment in 2017, en daarna.


Power Banks
Het grootste succesverhaal van 2016 is onze nieuwe Power Bank lijn. De Power Banks zijn geleidelijk geïntroduceerd aan verschillende landen door het jaar heen. We zijn overweldigd door de positieve reacties op dit product. Op het moment van schrijven bieden we 6 verschillende modellen aan en een scala aan bijbehorende accessoires aan klanten op het Europese vasteland, het Verenigd Koninkrijk, Ierland, de Verenigde Staten, Canada en Hong Kong. Andere landen zullen snel volgen.

2017
Als 2016 een goede graadmeter is, zal 2017 wederom een druk jaar worden. We zijn voortdurend bezig met het ontwerpen van nieuwe sticks en Power Banks voor de toekomst en hebben in de loop van het jaar nog enkele leuke verrassingen in petto.

Klaar voor een offerte?
Vul het snelle offerteaanvraagformulier in en een van onze Account Managers zal spoedig contact opnemen.

flashbay Auteur: Sam Sanchez
Laat als eerste een recensie achter
*
* Zal nooit zichtbaar zijn
(indien van toepassing)
Flashbay zal per email reageren.
Bij het versturen van dit formulier zullen wij uw gegevens behandelen conform met onze Privacy Policy.