Weblog Introducing the Mambo and the Nappa

We zijn enthousiast om de lancering van onze Flashbay-ontworpen Bluetooth®-koptelefoon aan te kondigen; de Mambo en de Nappa. Dankzij ons geweldige geluidskwaliteit en volume zijn we uiterst trots op ons nieuwste Audio product!


Stoer, kleurrijk en onderscheidend, zowel de Mambo als de Nappa zijn een fantastische manier om uw organisatie te promoten via de drie grote brandingsgebieden die beschikbaar zijn. De Mambo is verkrijgbaar in onze acht standaardkleuren, en uw logo, slogan en website adres kunnen op de oorschelpen en hoofdband worden afgedrukt. De Nappa heeft een mooie lederen bekleding op zijn brandingsgebieden, en is verkrijgbaar in zwart, bruin en wit.

Met een handige opvouw-functie die ervoor zorgt dat de koptelefoon makkelijk verpakt kan worden, en een stijlvolle funky ontwerp om te flaneren, kunt u er zeker van zijn dat uw klanten uw merk overal ter wereld zullen zien!

Mocht je graag meer willen weten over onze Audio assortiment, of onze andere producten, vul dan ons snelle offerteaanvraagformulier in en een van onze Account Managers zal dan spoedig contact met je opnemen.

flashbay Auteur: Chris Anguelov
Laat als eerste een recensie achter
*
* Zal nooit zichtbaar zijn
(indien van toepassing)
Flashbay zal per email reageren.
Bij het versturen van dit formulier zullen wij uw gegevens behandelen conform met onze Privacy Policy.