Twister

Weblog Het is nog niet te laat

Met onze standaard levertermijn van 5 werkdagen, is het niet te laat om een USB stick als kerstcadeau te geven aan je personeelsleden, cliënten of leveranciers. Hieronder vind je onze top 5 modellen voor de feestdagen.

Wafer
Een van onze meest populaire modellen, de Wafer heeft een groot oppervlak waarop gebruikt wordt gemaakt van fotodruk. De Wafer is 2.2mm dun, wat betekent dat het makkelijk in een handtas of portemonnee past.


Nature
Gemaakt van een prachtige hardhouten behuizing, de Nature is glad en elegant. Jouw logo of boodschap kan met zeefdruk of lasergravering op de stick aangebracht worden. De Nature is ook voorzien van een ringetje, waardoor je de USB stick makkelijk kunt vastmaken aan een sleutelbos.


Pop
Geweldig voor de feestdagen, de Pop functioneert ook als flessenopener. De Pop is gemaakt van een sterke aluminium alloy met zachte rubberen randen. Bij de Pop kan je gebruik maken van zeefdruk en/of lasergravering om deze te personaliseren.


Light
De Light is een andere multifunctionele USB stick in ons assortiment. Zoals de naam al aangeeft, de Light heeft een fel LED lampje dat schijnt wanneer je de twee bedrukte zijkanten samen knijpt. Bij dit model maken we gebruik van fotodruk.

Gyro
Fel, leuk en interactief. De Gyro is een mooi model om cadeau te geven tijdens de feestdagen. De Gyro is voorzien van een draaiende basis die de USB aansluiting in en uit laat schuiven. Bij de Gyro maken we gebruik van zeefdruk en beide kanten kunnen worden bedrukt met jouw logo en/of boodschap.


Klaar voor een offerte?
Vul ons aanvraagformulier in en een van onze Account Managers zal spoedig contact opnemen.

flashbay Auteur: Sam Sanchez
Laat als eerste een recensie achter
*
* Zal nooit zichtbaar zijn
(indien van toepassing)
Flashbay zal per email reageren.
Bij het versturen van dit formulier zullen wij uw gegevens behandelen conform met onze Privacy Policy.