Weblog Google Cloud USB Flash Drive Dienst

In 2013 heeft Google een 'mail in' service voor VS-gevestigde ontwikkelaars uitgeprobeerd. Met deze service konden ontwikkelaars USB sticks met de post naar Google sturen en Google uploadt daarna de data naar de Google Cloud.

Na een successvolle proefperiode biedt Google deze services nu ook aan aan bedrijven en particulieren in Noord-Amerika, EMEA en Azie.

Waarom zou ik niet gewoon zelf de data uploaden?
Goede vraag! Ookal worden deze services ook aan particulieren aangeboden, wordt het vooraal door bedrijven en ontwikkelaars gebruikt. Dit is omdat zij vaak grote hoeveelheden data moeten uploaden en Google erkent het feit dat het ongeveer 100 dagen zou duren om 1 terabyte data te uploaden met een standaard zakelijk internet verbinding. Google heeft snellere verbindingen en meer hulpmiddelen dan de meeste bedrijven dus dit kunnen zij voor jullie doen. Hier zijn kosten aan verbonden.Hoeveel?
Dat hangt af van waar je bent in de wereld. In Noord-Amerika kost het  $80 per USB stick, ongeacht de grootte van de bestanden.

Hoe kan ik van deze service gebruik maken?
Nogmaals, het hangt af van jullie locatie. Jullie moeten gebruik maken van een 'Google gecertificeerde' derde partij. Deze aanbieders zullen de mailing en de levering van de USB stick aan Google en eventuele klantenservice kwesties te behandelen. Dan is het aan Google om de gegevens te uploaden naar de Cloud. Bezoek de website van Google voor meer informatie.

We verheugen er ons op om te zien hoe dit project zal ontwikkelen en mocht je in de tussen tijd gepersonaliseerde USB sticks nodig hebben voor je volgende project vul dan ons Quick Quote Form in en een van onze Account Managers zal zo spoedig mogelijk contact opnemen.


flashbay Auteur: Sam Sanchez
Laat als eerste een recensie achter
*
* Zal nooit zichtbaar zijn
(indien van toepassing)
Flashbay zal per email reageren.
Bij het versturen van dit formulier zullen wij uw gegevens behandelen conform met onze Privacy Policy.