Twister

Weblog Flashbay samenwerking met WILD Foundation en Kayapo Project

Ons doel bij Flashbay is om meer terug te geven dan we nemen, en een verbintenis te maken om het welzijn van onze werknemers en het milieu vast te stellen door middel van programmas die zinvol en langdurig zijn. Met plezier kondigen we onze nieuwe samenwerking aan met de WILD foundation en het Kayapo Project, met de focus op het behoud en de verdediging van het Amazone regenwoud en haar inheemse bevolking.Onze samenwerking met de WILD Foundation zal de bedreigde Kayapo stam voorzien met hoognodige hulpmiddelen om waardevolle Amazone landgebieden te beschermen tegen ontbossing. Aan het hart van de Flashbay bedrijfs-strategie en doelstellingen ligt duurzaamheid, iets wat deze samenwerking des te meer speciaal maakt voor ons.

“De Kayapo zijn het laatste effectieve bastion van tegenstand tegen een meedogenloze cyclus van vernietiging van een belangrijk en spectaculair mooi regenwoud leefgebied in dit deel van Brazilië” zegt Karl-Philip Schlossstein, Flashbay mede-oprichter. "Ons gehele Flashbay team is ontzettend trots om deze samenwerking met de WILD Foundation en de Kayapo aan te gaan om deze essentiële bron en onze planeet te beschermen."

Al meer dan 40 jaar heeft de WILD Foundation milieuleiderschap capaciteiten versterkt door hard werk, desondanks de vele nationale, institutionele en culturele verschillen om een gelijke visie voor het behoud van de vrije natuur op te bouwen. Onze samenwerking vertegenwoordigt een lopende inspanning om doelen voor het milieu te versterken met inzicht en innovatief denken van de zaken -en ondernemende wereld.


flashbay Auteur: Natalie Murray
1 Comments | Leave yours 
Janet Abke, Flashbay Inc. | 26 Jul, 2017
I'm delighted to work at a company with a focus to make a difference in the world for future generations to come!
*
* Zal nooit zichtbaar zijn
(indien van toepassing)
Flashbay zal per email reageren.
Bij het versturen van dit formulier zullen wij uw gegevens behandelen conform met onze Privacy Policy.