Weblog Flashbay Introduceert Fidget Spinners

Deze maand hebben we onze eerste Fidget Spinner - de Sport uitgebracht. De Fidget Spinner-rage heeft dit jaar de hele wereld veroverd, en ons Sportmodel is ons eerste aanbod van een spannende nieuwe “Gadgets” productcategorie die we hebben geïntroduceerd.

   

In hun korte levensduur hebben Fidget Spinners al een geweldige reputatie ontwikkeld als plezier, verslavend en stressverlagende gadgets voor zowel kinderen als volwassenen. Een essentiële metgezel voor vele en altijd het middelpunt van de aandacht in een groepsomgeving, de Sport is het perfecte promotie-item dat uw merk direct in de handen van uw klanten plaatst.

Leverbaar in 8 levendige kleuren, uw logo, slogan en websiteadres kunnen met ultra-precieze details op beide zijden bedrukt worden via zeefdruk.

Vraag gerust een Snelle Offerte aan om meer te weten te komen over onze Fidget Spinners of één van onze andere producten in ons Memory, Audio of Power assortiment. Eén van onze toegewezen Account Managers neemt dan zo snel mogelijk contact op.


flashbay Auteur: Chris Anguelov
Laat als eerste een recensie achter
*
* Zal nooit zichtbaar zijn
(indien van toepassing)
Flashbay zal per email reageren.
Bij het versturen van dit formulier zullen wij uw gegevens behandelen conform met onze Privacy Policy.