Weblog Flashbay biedt nu gepersonaliseerde Powerbanks aan

Wij zijn een van de eerste leveranciers van gepersonaliseerde USB sticks sinds 2003 en sindsdien hebben wij miljoenen gepersonaliseerde USB sticks bij duizenden bedrijven geleverd over de gehele wereld. Wij zijn trots om te melden dat vanaf augustus 2016 ook gepersonaliseerde powerbanks leveren als een onderdeel van onze assortiment.

De populariteit en gebruik van powerbanks is in de afgelopen jaren sterk gegroeid en veel van onze nieuwe en bestaande klanten hebben ons gevraagd over dit interessante en bruikbare product. Dus het was een logische stap om naast onze gepersonaliseerde USB sticks ook gepersonaliseerde powerbanks aan te bieden. Op dit moment bieden wij de gepersonaliseerde powerbanks aan bij organisaties in Centraal Europa, UK en Ierland. Wij zullen in de komende maanden de powerbanks ook gaan aanbieden in USA, Canada, Australië, Nieuw Zeeland en Azië.  Terwijl wij zoals gewoonlijk ons blijven focussen op de gepersonaliseerde USB sticks zijn wij blij om onze uitstekende klantenservice uit te breiden aan een groter publiek.Op dit moment hebben wij 8 verschillende powerbank modellen; de Element, Card, Foto, Ergo, Maple, Lux, Core and Reflex. Je kan all onze modellen hier bekijken. Elk model is uniek en heeft verschillende bedrukkingsmethoden zijn beschikbaar, inclusief zeefdruk, lasergravering en fotodruk.

Als je meer informatie over onze powerbanks wilt ontvangen, vul dan deze aanvraagformulier in. Een Aacount Manager zal dan zo snel mogelijk contact met je opnemen.

flashbay Auteur: Sam Sanchez
3 Comments | Leave yours 
Hazel Palad, GroWorx pty ltd | 04 Nov, 2019
sure thanks
Chris , Flashbay | 04 Nov, 2019
Hi Hazel,

Thanks for getting in touch.

We'll be in contact shortly regarding prices and branding options.

Many thanks,

Chris at Flashbay
Hazel Palad, GroWorx pty ltd | 04 Nov, 2019
quote for 20, 30, 50 pcs powerbanks 10000mah, logo branded 3-4 pantone colors. 
Tour, Maple, Lux and Card
*
* Zal nooit zichtbaar zijn
(indien van toepassing)
Flashbay zal per email reageren.
Bij het versturen van dit formulier zullen wij uw gegevens behandelen conform met onze Privacy Policy.