Weblog Flashbay en EBS Alumni verleidt uitstekende Chinese studenten naar Duitsland

Flashbay Limited (www.flashbay.com) and EBS Alumni hebben vandaag de Flashbay EBS Alumni China Studiebeurs gelanceerd om meer topstudenten vanuit China de voordelen van een EBS opleiding te ervaren. Dit is een toevoeging aan de indrukwekkende hoeveelheid van internationale studiebeursprogramma’s die door EBS Alumni worden aangeboden.

Karl-Phillip Schlossstein, Directeur en mede-oprichter an Flashbay verwelkomde de nieuwe samenwerking: “De onthutsende groei van 20% jaar-op-jaar is voor een groot deel te danken aan de operational excellence van onze productieruggengraat in Shenzen. Met het lokaal gaan van onze R&D capaciteiten en een stijgend aantal Chinese opdrachtgevers die onze producten verlangen, voelden wij dat we iets terug moesten doen voor China. De Flashbay EBS Alumni China Studiebeurs, gerund door het EBS Alumni China Office, is een fantastische manier voor een wereldlijk bedrijf als het onze om onze commitment aan China’s continuerende ontwikkeling te tonen.

Naar de voorwaarden van de Flashbay EBS Alumni China Studiebeurs worden studenten voorzien van een retourticket naar Duitsland, een ruime maandelijkse onkostenvergoeding en betaalde stages bij Flashbay.

“EBS Alumni heeft een lange traditie van leiderschap middels samenwerking. Wij zijn erg verheugd te zien dat Flashbay wil deelnemen met ons aan het leveren van een nieuwe studiebeurs voor China – een grote prioriteitenmarkt voor zowel Flashbay als voor EBS Alumni” zei Martin Hess, EBS Alumni Voorzitter.

Flashbay Limited is Europa’s grootste leverancier van gebrandmerkte USB sticks, gespecialiseerd in op aanvraag gemaakte of custom-made IT hardware en consumentenelektronica voor een grote verscheidenheid aan klanten. Gestationeerd in London en met kantoren in Shenzhen, China, en Santa Clara, Amerika, levert het bedrijf aan Fortune 500 firma’s, internationale organisaties en vele kleine en middelgrote bedrijven in Europa, Noord-Amerika en China. Daarnaast is Flashbay trots om een CO2-neutraal bedrijf te zijn sinds het begin van 2008.

Een zonder winstbejag en van belasting vrijgestelde vereniging onder het Duitse burgerlijk recht, is EBS Alumni de officiële alumniclub van de European Business School International University (EBS, www.ebs.edu), een van de vooraanstaandste business schools van Duitsland. De alumni stellen meer dan 200.000 Euro (300.000 Dollar) ter beschikking per jaar voor studentenbeurzen en organiseren daarnaast high-profile seminars, reguliere ledenbijeenkomsten en debatten. Sinds de oprichting in 1980 hebben we in totaal 10 miljoen Dollar aan EBS gedoneerd, en in 2008 alleen hebben we zeven studiebeurzen aan Chinese studenten vergeven, om hen de kans te geven op een kwalitatieve studie in het buitenland. Gebaseerd op onderzoek van het recentelijk opgezette EBS Alumni Instituut hebben wij ons als voorstander van de globalisatie ook ontwikkeld als leer- en onderzoeksinstituut in Duitsland en erbuiten.


flashbay Auteur: James Appleton
Laat als eerste een recensie achter
*
* Zal nooit zichtbaar zijn
(indien van toepassing)
Flashbay zal per email reageren.
Bij het versturen van dit formulier zullen wij uw gegevens behandelen conform met onze Privacy Policy.