Weblog Flashbay's januari lanceringen

Januari was opnieuw een drukke maand voor Flashbay met de lancering van twee nieuwe producten voor ons steeds groeiende klantenaanbod.

Onze eerste toevoeging is de Twister Go USB Flash Drive, onze On the Go-versie van zijn broer, de Twister USB Flash Drive. De Twister Go is dual-ended, met de standaard USB-connector aan het ene uiteinde en een keuze uit een Micro-USB- of een USB-C-connector aan de andere kant, afgedekt met een vastgezette beschermkap. Met twee grote bedrukkingsgebieden beschikbaar voor lasergravering en zeefdruk, de Twister Go is perfect om uw Logo en Slogans te laten zien.


In januari wedt ook een nieuwe Fidget Spinner vanuit de "Sport" familie gelanceerd - de Sport Plus. Onze nieuwste Gadget heeft een coole zijgreep waarop uw klanten de spinner loodrecht kunnen balanceren vanwege de gyroscopische beweging van de spin. De grip biedt ook een verbeterd merkgebied, dat met zeefdruk bedrukt kan worden voor al uw promotionele behoeften.

Als u geïnteresseerd bent in een van deze twee nieuwe toevoegingen, of zelfs in een van onze andere producten, vult u dan ons Quick Offerte Formulier in en een toegewijde Sales Account Manager neemt binnenkort contact met u op!

flashbay Auteur: Chris Anguelov
Laat als eerste een recensie achter
*
* Zal nooit zichtbaar zijn
(indien van toepassing)
Flashbay zal per email reageren.
Bij het versturen van dit formulier zullen wij uw gegevens behandelen conform met onze Privacy Policy.