Weblog Branding methoden voor uw USB Flash Drive

Net zoals onze USB sticks, bestaan logo's in allerlei verschillende soorten en maten. Daarom bieden wij 4 unieke bedrukkingsmogelijkheden aan.

Deze blogpost werpt een blik op de verschillende mogelijkheden en wat voor type logo het meest geschikt is voor de verschillende methodes.

Zeefdruk: Drie kwart van onze USB sticks zijn geschikt voor de zeefdruk methode. Deze optie is het beste voor logo's die maximaal 4 verschillende kleuren hebben. Wij kunnen de kleuren van jullie logo matchen met Pantone® kleuren om te zorgen dat dit overeenkomt met jullie huisstijl.Fotodruk: Beschikbaar op 3 van onze modellen, fotodruk maakt het mogelijk om foto's met hoge resolutie te printen met de CMYK print methode. Deze methode is ideaal voor organisaties die met prachtige foto's de aandacht van de eindgebruiker wilt vangen.Lasergravering: Met behulp van high-tech machines wordt jullie logo of boodschap met uiterste precisie op de USB stick gegraveerd. Doordat het gravering is, is het niet mogelijk kleur toe te voegen aan jullie logo of boodschap. Beschikbaar op 13 van onze modellen, waaronder het houten Nature model.Embossing: Beschikbaar op ons lederen Executive model, met stempeldruk persen wij jullie logo of boodschap in het soepele leer van het Executive model. Net zoals gravering ondersteunt dit model geen kleurgebruik.Het is de moeite waard om eens na te denken over welke van de bovenstaande methodes past bij jullie logo. Vergeet niet dat meerde bedrukkingsmethodes mogelijk zijn op sommige USB sticks.

Klaar om te bestellen?
Vul ons aanvraagformulier in en een van onze Account Managers zal zo snel mogelijk contact opnemen.

flashbay Auteur: Sam Sanchez
2 Comments | Leave yours 
Chris , Flashbay | 18 Jul, 2016
Hi DeAnne,

Thanks for getting in touch. An Account Manager will contact you shortly regarding prices and next steps.

Many thanks,

Chris at Flashbay
DeAnne Gliedt, Precious Moments photography | 15 Jul, 2016
I am interested in getting a quote for flash drives that have my logo on it. In 8gb and 16gb minimum
*
* Zal nooit zichtbaar zijn
(indien van toepassing)
Flashbay zal per email reageren.
Bij het versturen van dit formulier zullen wij uw gegevens behandelen conform met onze Privacy Policy.