Weblog Onze Rest Telefoon Standaard

Ons Rest Telefoon Standaard model is onlangs toegevoegd aan onze Gadgets selectie. Een fantastisch promotioneel product dat compact en licht van gewicht is, wat dit product tot een handig, impactvol relatiegeschenk maakt voor op Conferenties en Evenementen.

Bedrukte Telefoon Accessoires
Er is een grote vraag naar bedrukte telefoon accessoires op Evenementen, Beurzen en Conferenties. Bij Flashbay zijn wij blij om een ruime keuze aan te kunnen bieden dat bedrukt kan worden met jullie logo. Namenlijk Telefoon Portefeuilles, Telefoongrepen en nu dus ook de Rest Telefoon Standaard. Daarnaast bieden we ook een ruime keuze aan USB sticks die compitabel zijn met telefoons.

Het Rest Model
Momenteel verkrijgbaar in het zwart, wit, rood en blauw. De Rest is compitabel met alle bekende smartphone en tablet merken in de markt, dankzij het unieke scharnierende ontwerp.Bedrukkingsmogelijkheden
Wij kunnen jullie logo en slogan zeefdrukken op beide zijdes van de Rest. De zeefdrukmethode is inclusief bedrukking tot en met 4 verschillende kleuren.

Ontworpen voor hergebruik
Net zoals al onze modellen is de Rest ontworpen om dagelijks gebruikt te worden. Hierdoor krijgt jullie logo het maximale aanzien bij elke keer dat deze wordt gebruikt.  Het heeft ook een duurzaam ontwerp, zodat het onderweg, thuis of op kantoor kan worden gebruikt.Wil je meer informatie?
Bezoek onze website en vul het Snelle Offerte aanvraag formulier in. Een van onze Account Managers zal dan contact opnemen over de prijzen, bedrukking en samples.


flashbay Auteur: Sarah Chambers
Laat als eerste een recensie achter
*
* Zal nooit zichtbaar zijn
(indien van toepassing)
Flashbay zal per email reageren.
Bij het versturen van dit formulier zullen wij uw gegevens behandelen conform met onze Privacy Policy.