Weblog Telefoongrepen voor uw volgende evenement

Telefoongrepen zijn het nieuwste smartphoneaccessoire dat in populariteit toeneemt, en gepersonaliseerde telefoongrepen zijn hard op weg om het meest populaire item te worden bij conferenties en evenementen. Met hun uitgebreide merkoppervlak en superfunctioneel ontwerp, is het geen verrassing dat ze een grote hit zijn voor ontvangers.
Hier bij Flashbay bieden we momenteel twee verschillende modellen om uit te kiezen. Onze eerste is het Grip-model, dat wordt geleverd in 4 kleuren van zwart, wit, rood en blauw. Het vergrote merkgedeelte kan met uw logo, websiteadres, slogan en nog veel meer worden bedrukt. Ons tweede model is de Hoop Finger Ring-standaard met een prachtige zilveren afwerking en een groot merkgebied voor Photo Print met uw afbeelding, logo en slogan.


Beide modellen kunnen via een zelfklevende achterkant op de smartphone worden bevestigd. U pelt eenvoudig de beschermende film weg en drukt deze 30 seconden tegen de achterkant van uw telefoon, waarna deze stevig op zijn plaats zit. Onze modellen hebben ook een handige standaard die geweldig is om video's op je telefoon te bekijken.Klaar voor een offerte?
Ga eenvoudig naar onze pagina Telefoongreep, vul een snel offerte-formulier in en een accountmanager neemt contact met u op over prijzen en merkopties.flashbay Auteur: Sarah Chambers
Laat als eerste een recensie achter
*
* Zal nooit zichtbaar zijn
(indien van toepassing)
Flashbay zal per email reageren.
Bij het versturen van dit formulier zullen wij uw gegevens behandelen conform met onze Privacy Policy.