Weblog Veelgestelde vragen over Bluetooth

Hier bij Flashbay verkopen we verschillende Audio-producten die kunnen worden voorzien van uw logo, slogan en meer. Veel van deze modellen zijn Bluetooth®-compatibel, wat betekent dat je muziek en audio van je mobiele apparaat naar de luidspreker of koptelefoon kunt streamen, zonder kabels te hoeven te gebruiken.

In ons laatste bericht geven we de meest voorkomende vragen met betrekking tot Bluetooth®. U kunt reageren in het opmerkingengedeelte met eventuele andere vragen die u mogelijk heeft, we helpen u graag verder.

1) Wat is Bluetooth®?
Bluetooth® maakt gebruik van een korteafstandsradiofrequentietechnologie om audio van het ene naar het andere apparaat te verzenden, zonder kabels. Meestal van uw telefoon naar een luidspreker of een koptelefoon.

2) Wie heeft Bluetooth® uitgevonden?
Jaap Hartsen, een Nederlandse elektrotechnisch ingenieur die duidelijk een passie had voor de Scandinavische geschiedenis (zie hieronder).

3) Wat betekent de naam?
Bluetooth® is vernoemd naar Harald 'Bluetooth' Gormsson die in 958 - 986 koning van Denemarken was. Harald was onder meer verantwoordelijk voor het verenigen van Denemarken. In wezen verenigt de Bluetooth®-technologie twee apparaten.

4) Hoe veilig is Bluetooth®?
Bluetooth® maakt gebruik van verschillende datacoderingslagen en is daarmee een van de veiligste technologieën die er zijn.5) Wat is het beste Bluetooth® bereik?
Overal tussen 0 en 10 meter. Buiten dit gebied kunt u verwachten dat de Bluetooth® wegvalt.

6) Is mijn telefoon of tablet compatibel met Bluetooth®?
Elk populair mobiel of tablet-apparaat gemaakt in de laatste 10 jaar zal waarschijnlijk Bluetooth®-compatibel zijn. U kunt uw apparaatinstellingen controleren om te zien of Bluetooth® een verbindingsoptie is.Bent u op zoek naar Bedrukte Bluetooth®-producten? 
U kunt ons assortiment Bluetooth® Speakers, Hoofdtelefoons en Oortelefoons hier bekijken. We kunnen elk model voorzien van uw logo, slogan en meer.


flashbay Auteur: Sarah Chambers
Laat als eerste een recensie achter
*
* Zal nooit zichtbaar zijn
(indien van toepassing)
Flashbay zal per email reageren.
Bij het versturen van dit formulier zullen wij uw gegevens behandelen conform met onze Privacy Policy.