Weblog 2019 - Het jaar van gelukkige, gezonde en productieve medewerkers!

Strategische investeringen in technologie kunnen de productiviteit verhogen en bijdragen aan een gezondere, gelukkigere cultuur op de werkplek.
Onze nieuwste blog bekijkt hoe bedrijven de werkplekomgeving kunnen verbeteren met een beetje hulp van technologie.


Maximaliseer activiteit door beweging
Work spaces should encourage movement. In a usual eight-hour day it is recommended that employees only sit for two hours, and with the use of sit-stand desks and portable devices like laptops and phones it makes it easier to move around the office. A nice addition is to add an Integrated Inductive Charger to the desk, allowing your employees to charge their Qi-compatible devices without having to plug them in.

Werkplekken moeten beweging stimuleren. Op een gebruikelijke werkdag van acht uur wordt het aanbevolen dat werknemers slechts twee uur zitten, en met het gebruik van sit-stand-desks en draagbare apparaten zoals laptops en telefoons, is het gemakkelijker om zich op kantoor te verplaatsen. Een leuke toevoeging is om een geïntegreerde Inductie Lader aan het bureau toe te voegen, zodat uw medewerkers hun Qi-compatibele apparaten kunnen opladen zonder ze aan te sluiten.


Medewerkers onderweg
Veel bedrijven hebben op zijn minst een deel van hun personeel die ofwel extern van het hoofdkantoor werken of onderweg zijn (of in de lucht). Technologie is essentieel voor het geluk van deze teamleden. Trage laptops, telefoons met lege batterijen en een gebrek aan toegang tot gegevens kunnen schadelijk zijn voor het geluk en de productiviteit van het personeel. Een veel voorkomende oplossing voor deze problemen is investeren in technologie. Veel bedrijven rusten hun personeel uit met Power Banks en USB sticks als aanvulling op hun andere technologie. Deze eenvoudige toevoegingen kunnen een wereld van verschil maken.Personeelsgeschenken
Geschenken voor het personeel is een geweldig hulpmiddel voor motivatie en komen in veel verschillende vormen. Here at Flashbay we often help businesses with their corporate gift needs. Enkele populaire producten zijn onze Gift Sets, Audio producten en natuurlijk onze USB sticks en Power Bank modellen. Een personeelsgeschenk van een merk moet nuttig en nuttig zijn voor de ontvanger. Een stressbal met merknaam voldoet tegenwoordig niet!

Voor meer informatie over onze producten, doe een snelle Offerte aanvraag. Een van onze accountsmanager neemt zo snel mogelijk contact op.


flashbay Auteur: Gerhard de Kock
Laat als eerste een recensie achter
*
* Zal nooit zichtbaar zijn
(indien van toepassing)
Flashbay zal per email reageren.
Bij het versturen van dit formulier zullen wij uw gegevens behandelen conform met onze Privacy Policy.