Twister
We zijn open voor zaken zoals gewoonlijk. Ons Sales team en fabriek staan klaar om u te assisteren. 

Weblog Multifunctionele USB sticks

USB sticks kan meerdere doeleinden hebben, maar bij een aantal modellen van onze USB sticks gaan wij een stapje verder. Hieronder een lijst van onze multifunctionele USB sticks. Zij kunnen allemaal gepersonaliseerd worden met uw logo en/of slogan.

Pop
De Pop is gemaakt van hoogwaardig aluminium waar uw logo door middel van zeefdruk en/of lasergravering op de USB stick kan worden gedrukt. De Pop kan ook gebruikt worden als flessenopener en daardoor is het een populair model – voornamelijk in de zomermaanden.


Clip
De Clip is een extreem dun model, en toch kan het 128GB aan data opslaan. Het is beschikbaar in 8 verschillende kleuren of je kan voor een eigen kleur behuizing kiezen dat matched met jullie huisstijl. De Clip kan ook documenten bij elkaar houden en dat kan altijd handig zijn.


Ink en Note
Onze Ink en Note modellen kunnen tot 128GB aan data opslaan. Deze USB sticks kunnen ook gebruikt worden als een ben, wat betekent dat het constant in gebruik is. Het verschil tussen de twee modellen is het verschil in het beschikbare bedrukkingsgebied en de USB stick, zoals je hieronder kan zien.


Slap en Lizzard
Draagbaar en stijlvol, de Slap en Lizzard  modellen kunnen ook als armband fungeren. Beide modellen zijn beschikbaar in 8 verschillende kleuren of je kan voor een eigen kleur behuizing kiezen dat matched met jullie huisstijl. Het grote horizontale afdrukgebied is perfect om je website of slogan op te laten zetten.


Light
Een extreem bruikbare model. De Light maakt gebruik van fotodruk met je foto in een duidelijke en heldere manier. Wanneer je zijkant indruk dan zal het LED lichtje aan het einde van de USB stick branden. Dit is een favoriete model onder onze klanten.


Event
Als laatst, onze Event model is a USB stick en nekband in een. De behuizing van de USB stick kan gepersonaliseerd worden evenals de nekband zelf. Dit is aan te raden voor conferenties, evenementen en tentoonstellingen.


Klaar om informatie op te vragen?
Vul onze Aanvraagformulier in en een van onze Account Managers zal zo snel mogelijk contact met je op nemen.


flashbay Auteur: Sam Sanchez
Laat als eerste een recensie achter
*
* Zal nooit zichtbaar zijn
(indien van toepassing)
Flashbay zal per email reageren.
Bij het versturen van dit formulier zullen wij uw gegevens behandelen conform met onze Privacy Policy.