Twister

Weblog 36.523 Positieve Trustpilot-beoordelingen en meer onderweg

Als je voor een bedrijf op zoek bent naar een leverancier om je logo bedrukt of gegraveerd in een USB-stick te krijgen, is het belangrijk zeker te zijn van de reputatie en ervaring van je leverancier.

We  hebben USB-sticks geproduceerd en gegraveerd sinds 2003. De laatste twaalf jaar hebben we USB-sticks gepersonaliseerd voor tienduizenden bedrijven over heel de wereld. Onze focus is niet veranderd sinds het begin: wij willen een geweldige service bieden. Het maakt voor ons niet uit hoe klein of groot de bestelling is, we doen altijd ons best om elke klant de best mogelijke ervaring te bieden.

Maar dat is natuurlijk makkelijk gezegd. Hoewel veel andere gepersonaliseerde USB-bedrijven het niet doen, geven wij alle klantenbeoordeling direct en live op onze website weer. Dit is mogelijk vanwege de onafhankelijke review-site Trustpilot - een van de grootste en meest gerespecteerde review sites in de wereld.
Nog niet onder de indruk? Wat statistieken: we zijn begonnen Trustpilot te gebruiken in 2012 en sindsdien hebben we meer dan 36.000 positieve beoordelingen van onze klanten ontvangen, wereldwijd. Dat is een gemiddelde van 14.000 beoordelingen per jaar, 1.200 beoordelingen per jaar of 40 positieve beoordelingen per dag. Zelf zijn we daar wel van onder de indruk.

Overweeg je gepersonaliseerde USB-sticks voor je volgende project te gebruiken?
Vul ons simpele Contactformulier in en een van onze toegewijde contactpersonen neem contact met je op. Het hele proces is zo snel dat je over minder dan 6 werkdagen je sticks al in huis kunt hebben - dan kun je zelf ook een positieve review achterlaten!

flashbay Auteur: Sam Sanchez
Laat als eerste een recensie achter
*
* Zal nooit zichtbaar zijn
(indien van toepassing)
Flashbay zal per email reageren.
Bij het versturen van dit formulier zullen wij uw gegevens behandelen conform met onze Privacy Policy.