Twister

Weblog Flashbay biedt USB 3.0 optie

Als leiders in de markt van gepersonaliseerde USB sticks prijzen wij onszelf voor het bieden van het allerbeste aan onze klanten wat de USB technologie te bieden heeft. Dus is het voor ons een groot genoegen dat wij onze klanten nu de optie geven om ook te kunnen kiezen uit 3.0 USB sticks wanneer men een van de volgende modellen afneemt: Event. Executive, Ink, Image, Kinetic, Nature, Pod, Pop en Twister. 

Wat is een 3.0 USB stick?

De meeste USB sticks gebruiken 2.0 USB technologie. De 2.0 specificatie is al sinds 2002 in de markt en kan data overschrijven met een maximum snelheid van rond de 480 megabits per seconde. De opgewaardeerde 3.0 USB specificatie ondersteund een data overschrijving van maar liefst 4.8 gigabits per seconde. Daarom is de USB 3.0 wel 10 keer sneller dan de USB 2.0, hetgeen grote voordelen biedt.

Zit er een andere aansluiting bij de 3.0 USB stick?

Nee de 3.0 USB modellen zullen nog steeds gewoon kunnen worden ingeplugd op dezelfde manier als voorheen. Het enige verschil is de data overschrijving ratio. Om deze verschillen echt te kunnen merken heb je wel een moderne computer nodig met een 3.0 USB poort.

Zoals je kunt zien is er geen verschil tussen de twee USB poorten.


Hoe krijg ik een USB 3.0 bij mij volgende bestelling?

We zullen nog steeds de USB 2.0 als onze standaard optie houden, maar als je liever een UBS 3.0 wilt bestellen of meer informatie wilt ontvangen verzoeken wij je contact op te nemen met je Account Manager.

Als je een quote wilt ontvangen voor USB sticks voor bij je volgende project, vul dan ons Quick Quote formulier in vandaag en wij zullen zorgen dat je de USB sticks binnen 6 werkdagen in huis hebt.


flashbay Auteur: Sam Sanchez
Laat als eerste een recensie achter
*
* Zal nooit zichtbaar zijn
(indien van toepassing)
Flashbay zal per email reageren.
Bij het versturen van dit formulier zullen wij uw gegevens behandelen conform met onze Privacy Policy.