Weblog Marketing ideeën voor de kleine ondernemer

Small Business Marketing

Het promoten van een klein bedrijf kan een vrij moeilijke taak zijn, er is geen eindeloos budget dat in de marketing pot gegooid kan worden. Dat gezegd hebbende, er zijn bepaalde stappen die u kunt nemen om op het juiste spoor te geraken.

• Go Local: Wanneer u uw bedrijf start kunt u zich het beste op een bepaald gebied focussen alvorens u nationaal of zelfs wereldwijd gaat denken. Zelfs als u een product of service aanbied dat op grotere schaal aangeboden kan worden is het verstandig om eerst lokaal te investeren. Raak in contact met de grootste bloggers en online autoriteiten in de betreffende  gemeenschap en win ze over. Dit kunt u onder andere doen door gratis monsters/diensten of een gratis proefperiode aan te bieden in ruil voor een link naar uw website of bijvoorbeeld een review. U kunt er ook voor kiezen aan lokale goede doelen te doneren of het ondersteunen van lokale scholen, hogescholen en universiteiten

• Customers are king: De beste marketeers voor uw product of dienst zijn uw klanten. Mond tot mond reclame, tegenwoordig ook wel ‘share of social’ genoemd, heeft de potentie om honderden of zelfs duizenden mensen te bereiken. Er zijn vele manieren om uw tevreden klanten aan te moedigen u aan te bevelen bij familie, vrienden en kennissen..

Small Business Marketing

Gepersonaliseerde USB sticks zijn altijd een leuk geschenk voor nieuwe en bestaande klanten, omdat je een fysieke promotionele boodschap op de buitenkant van het product kan meegeven en digitaal aan de binnenkant. Zie ons assortiment hier.

• Morals matter: Blijf altijd bij uw bedrijfswaarden en ethiek, ongeacht de omstandigheden. Wees hoffelijk en beleefd op forums, blogs en social media, zelfs wanneer er negatieve geluiden uw kant op komen of als de naam van uw bedrijf in negatief daglicht gezet wordt. Het is geen probleem uw naam op positieve wijze te verdedigen, maar blijf altijd beleefd.


Het nemen van bovenstaande stappen zal u op weg helpen om op het juiste spoor naar succes te geraken – wij wensen u het allerbeste. Indien u graag een aantal gepersonaliseerde USB  sticks wilt bestellen kunt u terecht op onze website

flashbay Auteur: Aires Loutsaris
Laat als eerste een recensie achter
*
* Zal nooit zichtbaar zijn
(indien van toepassing)
Flashbay zal per email reageren.
Bij het versturen van dit formulier zullen wij uw gegevens behandelen conform met onze Privacy Policy.