Weblog De personal touch

Als marktleiders in de gepersonaliseerde USB markt behandelen we tienduizenden bestellingen per jaar voor bedrijven, instellingen en organisaties van over de hele wereld. We hebben aangepaste gepersonaliseerde USB sticks gemaakt voor bijna elke grote onderneming die je kunt bedenken en een ding dat we consequent hebben waargenomen sinds we in 2003 begonnen zijn is dat elke klant uniek is. Dat is precies de reden waarom we zorgvuldig onze producten en dienstverlening hebben ontwikkeld aan uw individuele behoeften als bedrijf of organisatie.
The Nature USB Model


Wij bieden meer dan 20 verschillende USB  modellen aan, elk met 6 verschillende opslagcapaciteit mogelijkheden. Samen met onze aanvullende diensten, zoals het vooraf uploaden van data en Pantone® kleur afgestemde omhulsels, is het geen verrassing dat we goed in staat zijn om aan uw eigen specifieke eisen te voldoen en deze te overtreffen.

Natuurlijk, laten we niet vergeten dat de belangrijkste personalisering van allemaal het toevoegen is van uw merk of visuele identiteit op de USB stick om het product werkelijk uniek te maken. Wij erkennen dat onze klanten net zo karakteristiek en uniek zijn als de USB sticks die wij produceren en zorgen ervoor dat u een persoonlijke Account Manager toegewezen krijgt om u door het proces te begeleiden en uw USB sticks op de gewenste manier te personaliseren. Vanaf uw eerste contact helemaal tot aan de levering van uw gepersonaliseerde USB sticks heeft u uw eigen toegewezen Account Manager om u te ondersteunen bij elke stap tot het eindproduct bij u op de deurmat valt.

Meer inspiratie nodig? Bezoek onze website of Pinterest pagina en vraag gratis monsters of een vrijblijvende offerte aan via ons eenvoudige online aanvraagformulier.

flashbay Auteur: Sam Sanchez
Laat als eerste een recensie achter
*
* Zal nooit zichtbaar zijn
(indien van toepassing)
Flashbay zal per email reageren.
Bij het versturen van dit formulier zullen wij uw gegevens behandelen conform met onze Privacy Policy.