Weblog Hoe uw beursdeelname tot een succes te maken

How to Stand Out at an Exhibition

Het aanwezig zijn op een beurs of evenement kan een goede manier zijn om nieuwe klanten te bereiken; daarbij is het heel belangrijk om er voor te zorgen dat bezoekers uw naam onthouden na het bezoek om uw aanwezigheid succesvol te laten zijn.

Zorg ervoor dat mensen weten dat u er bent - u kan natuurlijk een banner op uw website plaatsen en in uw handtekening van uw email maar waarom zou u geen gebruik maken van gepersonaliseerde USB sticks om uw aanwezigheid kenbaar te maken aan uw belangrijkste contacten? Naast het laten blijken van uw aanwezigheid kunt u hierop tevens alvast wat speciale beursaanbiedingen kenbaar maken.

Zorg ervoor dat uw stand er aantrekkelijk uitziet - op een beurs zijn honderden bedrijven aanwezig en is het dus belangrijk dat uw stand er bovenuit steekt. Een manier is op een USB stick met vooraf geüploade content aan potentiële klanten weg te geven. Elke individu die u aantrekt is een potentiële lead voor u om extra business te winnen.

Zorg ervoor dat mensen u onthouden - brochures en flyers zullen na een beurs snel aan de kant geschoven maar een USB stick zal in gebruik blijven, opgeladen met uw eigen materiaal, en zal maanden en zelfs jaren gebruikt worden en geeft uw naam hiermee herhaaldelijke blootstelling aan uw doelgroep en zorgt ervoor dat uw naam blijft plakken en zeker niet vergeten zal worden bij de bezoeker van de beurs waarmee u uw kans op nieuwe business vergroot.

Bel ons vandaag nog op of vul ons contactformulier in en we nemen spoedig contact met u op. We helpen u door het bestelproces en zorgen er voor dat de USB sticks met uiterlijk 6 werkdagen bij u in huis zullen zijn.

flashbay Auteur: Matt Boland
Laat als eerste een recensie achter
*
* Zal nooit zichtbaar zijn
(indien van toepassing)
Flashbay zal per email reageren.
Bij het versturen van dit formulier zullen wij uw gegevens behandelen conform met onze Privacy Policy.