FAQGarantie van Flashbay

Hoe lang is de garantie periode?

De garantieperiode is 10 jaar voor onze USB sticks en 2 jaar voor alle andere producten (behalve mondmaskers en tassen), beginnend van de aankoopdatum als aangegeven op de factuur. Op gezichtsmaskers bieden wij geen garantie aan. De 10 jaar garantieperiode voor de USB sticks is geldig voor alle bestellingen die na 10 augustus 2009 geplaatst zijn. De garantieperiode voor bestellingen die voor deze datum zijn geplaatst is 1 jaar.

Wat dekt deze garantie?

De garantie geldt niet voor de reparatie of vervanging van producten ten gevolge van misbruik, een ongeval, aanpassing, een ongeschikte fysieke omgeving of gebruiksomgeving, onjuist onderhoud of door storing, veroorzaakt door een product waarvoor Flashbay Limited is niet verantwoordelijk is. Het functioneren van onze producten wordt niet gegarandeerd wanneer ze worden gebruikt met gespecialiseerde of speciaal gemaakte hard- of software, of wanneer ze worden gebruikt voor iets anders dan het opslaan van data van weinig belang. 

Verleent Flashbay garantie op al hun producten?

Alle producten die op de Flashbay website (www.flashbay.nl) zijn gegarandeerd vrij van gebreken in materiaal en afwerking.

In welke gevallen vervalt de garantie?

Bewijs van aankoop of datum van verzending is vereist voor de validering van de garantieperiode. Garantie vervalt indien de apparatuur wordt gewijzigd, onjuist gebruikt, beschadigd door een ongeval of verwaarlozing, of als delen niet goed worden geïnstalleerd of vervangen door de gebruiker.