Weblog On the Go USB sticks

Zoals alle geweldige technologie, zijn Flash Drives in de loop der jaren geëvolueerd. De sprong vooruit in de beschikbare opslagcapaciteit was aanzienlijk, maar de keuze voor USB-connectoropties was ook een belangrijke stap voorwaarts. Deze multi-USB Flash Drives worden meestal Flash-drives onderweg of OTG Flash Drives genoemd. Hier leggen we de belangrijkste voordelen en kenmerken van de connectoropties voor onze OTG-modellen uit.


Connector-opties
Een typische USB geheugenstick  zal een standaard USB-connector hebben. Terwijl een OTG- USB geheugenstick   twee of meer USB-aansluitingen zal bevatten. De primaire connector is de standaard USB en in de meeste gevallen hebt u de keuze uit wat u wilt als uw tweede connector, een USB-C-connector of een Micro-USB-connector.


USB-C Connector
Recente desktop- en laptopmodellen van Apple, Dell en HP zijn voorzien van de USB-C-poort. Deze USB-poort, ook wel 'Type-C' genoemd, maakt supersnelle kopiëren van bestanden en het opladen van een laptop ook mogelijk. USB-C is ook een omkeerbare connector, dus je kunt hem 'ondersteboven' aansluiten en hij zal nog steeds werken.Micro-USB Connector
Dit type connector is gebruikelijk in niet-Apple mobiele telefoons, e-books, digitale camera's en GPS-apparaten. Het ondersteunt opladen en gegevensoverdracht, net als de standaard USB- en USB-C-connectoren.


Onze OTG USB-modellen
We hebben een reeks modi om uit te kiezen, die hier kunnen worden bekeken. Sommige modellen bieden alle drie USB-aansluitingen op hetzelfde apparaat, terwijl andere modellen een keuze bieden uit USB-C of Micro-USB. Afhankelijk van het model dat u kiest, kunnen we zeefdruk, fotoafdrukken of lasergraveren uw logo in ultra-precieze details. Als u niet zeker weet welke connector u moet kiezen, raden wij de USB-C-connector aan, omdat deze de laatste jaren steeds populairder wordt.


Als u onze prijzen wilt bekijken, vraagt u eenvoudigweg een snelle offerte aan en een accountmanager stuurt u prijzen en merkopties.flashbay Auteur: Sarah Chambers
Laat als eerste een recensie achter
*
* Zal nooit zichtbaar zijn
(indien van toepassing)
Flashbay zal per email reageren.
Bij het versturen van dit formulier zullen wij uw gegevens behandelen conform met onze Privacy Policy.