Weblog Nieuwe producten


Als leiders in promotionele producten, ontwerpen en publiceren wij voortdurend nieuwe modellen in ons assortiment. Deze maand zijn we verheugd om drie nieuwe modellen aan te kondigen die een mooie toevoeging op de Flashbay-catalogus doet.

Marathon Drink Zak
Met een capaciteit van 400 ml en een flexibele body is de Marathon Drink Pouch een fantastisch weggeefartikel voor uw volgende conferentie of evenement.. Verkrijgbaar in zwart, blauw of wit, kunnen wij uw logo, slogan en website-adres op de voorkant van de zak in detail bedrukken dankzij onze geavanceerde afdruktechnologie. Elk model wordt geleverd met een handige karabinerclip.Star Multi Tool
Door 5 gereedschappen te combineren in 1 handig model, beschikt de Star Multi Tool over vergrote bedrukkingsgebieden voor zeefdruk of lasergravering met uw logo. De Star is ergonomisch ontworpen en bevat een styluspen, tweekoppige schroevendraaier, liniaal, waterpas en balpen.Hoop Vinger Ring Houder
Compatibel met alle smartphones, de Hoop is een stijlvolle en slanke vingerringstandaard die eenvoudig aan je telefoon kan worden bevestigd via de zelfklevende achterkant. Het bedrukkingsgebied kan digitaal worden bedrukt met uw afbeelding, logo en meer. De Hoop beschikt ook over een handige standaard, perfect voor het bekijken van video's op uw apparaat.Klaar voor een offerte?
Bekijk even onze assortiment en vraag een snelle offerte aan. Een van onze accountmanagers neemt contact met u op over prijzen, bedrukkingsopties en voorbeelden.


flashbay Auteur: Sarah Chambers
Laat als eerste een recensie achter
*
* Zal nooit zichtbaar zijn
(indien van toepassing)
Flashbay zal per email reageren.
Bij het versturen van dit formulier zullen wij uw gegevens behandelen conform met onze Privacy Policy.