Weblog Blijf Prive: Waarom zou u uw webcam moeten blokkeren?!

Blijf Prive: Waarom zou u uw webcam moeten blokkeren?!
Privacy en cyberbeveiliging zijn tegenwoordig belangrijker dan ooit en iedereen die technologie gebruikt, zou er baat bij hebben zijn Webcam te bedekken.
Aangepaste Webcam Covers zijn fantastische promotiemiddelen voor evenementen zoals beurzen en productlanceringen - uw klanten zullen u bedanken voor het veilig houden van hun privacy!Waarom u zelf en uw klanten beschermen tegen webcam-hacking? De meeste moderne laptops en desktops hebben ingebouwde camera's voor videoconferenties via platforms zoals Skype en Slack. Helaas kunnen de camera's worden gekaapt door malware die je continu controleert. Webcam-hacking is een bedreiging die de veiligheid van uw bedrijf of organisatie in gevaar kan brengen. Voor de gemoedsrust, bevestig een handige Webcam Cover, een extern apparaat dat heel eenvoudig te gebruiken is.

Een eenvoudige oplossing voor cybercriminaliteit? Webcamhoezen kunnen over de lens van uw pc, laptop, tablet of telefoon worden geplaatst. Omdat bijna alle apparaten in 2019 zijn uitgerust met een camera, is een betrouwbare Webcam Cover een fantastisch accessoire om op uw apparaat te bevestigen, zodat u gemoedsrust hebt.Introductie van onze Shield Webcam Cover, een stijlvolle en praktische hoes die als de beste optie voor extra beveiliging thuis of op de werkplek dient. De webcamomslag is eenvoudig toe te passen en gemakkelijk heen en weer te schuiven voor wanneer de ingebouwde camera nodig is voor videoconferenties. De plastic hoes is duurzaam en is bestand tegen het constant openen en sluiten van elke laptop. De schuivende voorkant biedt een groot merkgebied dat met uw logo en merk kan worden bedrukt met zeefdruk, wat inhoudt dat wanneer een klant of werknemer zijn laptop opent of zijn computer gebruikt,uw merk zichtbaar is terwijl deze beschermd blijft tegen de privacy!Waar dient een Webcam cover voor ? Als u meer wilt weten over onze Webcam Covers, of andere producten zoals onze Code USB Flash Drive. vul ons snelle offerte formulier in, en een van onze toegewijde Sales Account Managers neemt zo snel mogelijk contact met u op.

flashbay Auteur: Sarah Chambers
Laat als eerste een recensie achter
*
* Zal nooit zichtbaar zijn
(indien van toepassing)
Flashbay zal per email reageren.
Bij het versturen van dit formulier zullen wij uw gegevens behandelen conform met onze Privacy Policy.