Weblog Tips voor het verbeteren van welkomstpakketten voor nieuwe starters

Het verwelkomen
van nieuwe teamleden is een cruciale manier om uw nieuwe medewerkers zich welkom, comfortabel en voorbereid te laten voelen. In ons laatste bericht bekijken we wat er moet worden opgenomen in uw 'nieuwstarters-welkomstpakketten'

Gepersonaliseerde welkomstberichten
Om ervoor te zorgen dat nieuwe teamleden zich meteen thuis voelen, neemt u een persoonlijke boodschap van het hele team of de CEO op! Als je een leuker en jeugdiger gevoel wilt geven, kan het bericht een humoristische GIF of video zijn.

Kantoor Artikelen
Ongeacht de branche, iedereen heeft pennen, notebooks en andere tools voor verschillende taken nodig (allemaal met het bedrijfslogo natuurlijk). Je kunt ons nieuwste Jot-model hier bekijken. Een balpen en USB-flashdrive in het ene handige model.

Energie voor de mensen.
Dode telefoons en tabletten zijn geen pretje. Waarom zou je jezelf niet uitrusten met een bedrukte Powerbank voor wanneer je op pad bent? Een andere geweldige optie is om een draadloze lader aan je bureau te bevestigen en je telefoon met stijl op te laden. Echt fantastisch!

Water is leven!
Ons Vita water fles is een trendy manier om uw bedrijf te promoten terwijl uw nieuwe teamlid voor de dag gehydrateerd blijft. Een geweldige item om op te nemen in elke nieuw startpakket. Bekijk hier onze bedrukkings mogelijkheden en product informatie.
Op zoek naar meer informatie?
Bekijk hier onze product assortiment en vraag vrijblijvend een offerte aan. Een van onze account managers zal binnen 45 minuten contact met u opnemen betreft prijzen en ons gratis voorbeeldpakket (ma t/m vr).

flashbay Auteur: Gerhard de Kock
Laat als eerste een recensie achter
*
* Zal nooit zichtbaar zijn
(indien van toepassing)
Flashbay zal per email reageren.
Bij het versturen van dit formulier zullen wij uw gegevens behandelen conform met onze Privacy Policy.