Weblog Onze nieuwste producten

2018 was een druk jaar voor ons. We hebben meer dan 20 nieuwe modellen gelanceerd in onze categorien , Power, Audio and Gadgets. Hier bekijken we enkele van onze nieuwste modellen en hoe ze jullie volgende vergadering, evenement of conferentie een boost kunnen geven.

De Flex USB Stick
Met een flexibel veereinde is de Flex een heldere en leuke manier om jullie organisatie te promoten. Daarnaast is het ook mogelijk om deze USB stick te bevestigen aan een sleutelbos of een leuke nek band.


De Memo USB Stick
Op het metalen oppervlak kunnen wij deze USB Stick voorzien met jullie logo in gravering of een zeefdruk, de Memo heeft een handige klikknop die de USB-connector onhult en intrekt.


De Bounce USB Stick
Met drie verschillende USB-Connectors in 1 model, de Bounce wordt geproduceerd in een soft-touch siliconen behuizing. Dit is het perfecte model om te voorzien van jullie logo dat kan worden gebruikt op computers, mobiele apparaten en meer.


De Rescue Power Bank
Gevoed door 3 AAA batterijen, de Rescue Power Bank kan meerdere apparaten opladen via de 3 USB-connector opties. We kunnen jullie logo, website of slogan aanbrengen aan beide kanten op het product.


De Volt Power Bank
Een compacte en stijlvolle Powerbank in de vorm van een creditcard. De Volt kan voorzien worden van een logo met een zeefdruk of gravering. Je kunt Apple en Android apparaten opladen via de verschillende USB-Connectors die meegeleverd worden.


De Aqua Speaker
Een leuke waterdichte Bluetooth® speaker die op de meeste oppervlakken kan worden bevestigd via de zuignappen. We kunnen de bovenkant van de speaker voorzien met een logo in een zeefdruk.


De Vibe Oortelefoons
Beschikbaar met of zonder de Bluetooth® functie, elk oortje van de Vibe oortelefoons kan voorzien worden van jullie logo. Verkrijgbaar in 8 verschillende kleuren.


De Connex USB Kabel
Een stijlvolle USB kabel die gemakkelijk aan een sleutelbos te bevestigen is. Het ene uiteinde is voorzien van een standaar USB-Connector en het andere uiteinde is een keuze uit een USB-C, Micro-USB of een lightning adapter.

De Vita Water Fles
Met een groot bedrukbaar gebied voor jullie logo, kan de Vita 750ml koude vloeistof bevatten en wordt hij geleverd met eeen superhandige carabiner. 


Klaar voor een offerte aanvraag?
Bezoek eenvoudig  onze website en vul snel een offerteformulier in. Een van onze accountmanagers neemt vervolgens contact met je op om het de hebben over de prijzen en gratis voorbeelden die we kunnen toesturen.


flashbay Auteur: Sarah Chambers
Laat als eerste een recensie achter
*
* Zal nooit zichtbaar zijn
(indien van toepassing)
Flashbay zal per email reageren.
Bij het versturen van dit formulier zullen wij uw gegevens behandelen conform met onze Privacy Policy.