Weblog Kerst promotie geschenken

2018 is voorbij gevlogen en de feestdagen komen dichterbij. Dit is het perfecte moment om je relatiegeschenken voor je klanten en werknemers te bestellen.

Hier vermelden we onze favoriete modellen voor de Kerst periode waarvan sommige net geproduceerd zijn.

De Kerst USB Stick
Deze prachtige boomvormige USB Stick kunnen wij leveren met een maximale geheugencapaciteit van 128GB en kan worden voorzien van jullie logo in een zeefdruk of met lasergravering stunning . Bestel snel nu ze nog op voorraad zijn!Forest en Maple Kerst Editie
Kies uit vier feestelijke patronen die met een laser gegraveerd zijn op de producten. Het is mogelijk om je logo in een zeefdruk of met gravering op het beschikbare gedeelte te laten afdrukken. Een geweldig cadeau dat dagelijks wordt gebruikt.

Kerst Gift Sets
Kies uit de kleine, middelgrote of grote maten. Elke Gift Set bevat zorgvuldig samengestelde producten die kunnen worden voorzien van jullie logo. De prachtige metalen plaat op de Gift Case kan ook worden bedrukt met jullie logo.Natuurlijk zijn onze andere producten ook een perfect relatiegeschenk voor deze tijd van het jaar. Je kunt hier onze Favoriete Kerst geschenken bekijken of klik hier voor ons hele assortiment.

Klaar voor een offerte aanvraag?
Vul gewoon onze offerte aanvraag in en een van onze behulpzame Kerst elfen zal zo snel mogelijk contact met je opnemen. We kunnen je onmiddelijk een prijsopgave sturen en ook gratis samples de volgende werkdag.


flashbay Auteur: Sarah Chambers
Laat als eerste een recensie achter
*
* Zal nooit zichtbaar zijn
(indien van toepassing)
Flashbay zal per email reageren.
Bij het versturen van dit formulier zullen wij uw gegevens behandelen conform met onze Privacy Policy.